Yoga Retreat Schiermonnikoog

Je bent met mensen die ook willen groeien

programma

17:00 Aankomst op het eiland, drankje en kennismaken Yin yoga les om je te laten gronden en aarden

20:00 diner en Yoga Nidra

08:30-10:00 Yang Yoga praktische Chakra kennis met het thema eerste Chakra Veiligheid

 

10:00-11:00 ontbijt

Tijd om je thuis te gaan voelen

17:30-19:00 Yoga

19:00 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

 

10:00- 11:00 ontbijt

11:00 workshop vergeving en transformatie

17:30-19.00 yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

DETOX DAG

08:30-10:00 Yang Yoga

10:00- 11:00 smoothie ontbijt

workshop Vergeving deel 2 en transformatie

smoothie lunch

17:30-19:00 Yin Yoga

19:00 smoothie dinner

21:00 Yoga Nidra

Tijdens deze dag drinken we smoothies en is er ook fruit aanwezig ( niet schrikken hoor, jouw prachtige lijf vindt dit heel erg fijn) 

08:30-10:00 stilte wandeling

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 YinYoga

19:00 diner

20:30 Mantra Zang

08:30-10:00 Yang Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 YinYoga

19:00 diner

20:30 Ecstatic dance

07:30-09:00  Yang Yoga 

09:00-10:00

10:00- 11:00 koffers klaar zetten voor de taxi.

11:00 – 12:00 afscheid ritueel

12:00 Iedereen gaat zijn of haar weg

Wat kun je na de retreat

 • Kiezen voor jezelf
 • Ervaren waarom Yoga  en meditatie goed voor je zijn.
 • Ontladen door dans en en stembevrijding
 • Vergeven jezelf en anderen
 • Dankbaar zijn voor je lijf
 • Weten wat je nou eigenlijk echt wil
 • Zien hoe jouw gezonde dag eruitziet
 • Voelen hoe je dichter bij jezelf komt
 • Je Chakra’s inzetten om je doelen te bereiken
 • Weten wat je talenten, uitdagingen, valkuilen en allergieën zijn
 • Je grenzen bewaken tijdens de yoga lessen
 • De beste meditatie positie voor jou kiezen

waarom schiermonnikoog?

Schiermonnikoog is rustig de ideale plek om tot jezelf te komen en jezelf te transformeren tot de persoon die jij wilt zijn. De rust en de natuur zijn voor ons de basis van een gezonde en inspirerende retreat. Met de breedste stranden van Europa en weinig prikkels gaan we ons verbinden met de natuur. Onze accomodatie ligt 500 meter van het strand. Op Schiermonnikoog ervaren we pure stilte.

wat ga je doen?

Elke dag volg je meerdere yoga lessen, meditaties en visualisaties die je helpen dichter bij jezelf te komen. De workshops die worden aangeboden zullen je inspireren.Tijdens de yoga en transformatie retreats week beoefenen we een combinatie van Yin,Yang en Chakra Yoga alle lessen worden rustig opgebouwd en zijn voor ieder niveau geschikt.

Dit jaar hebben we voor het eerst een cacao ceremonie tijdens onze retreat. Deze ceremonie zorgt voor de verbinding met jezelf en de groep die nodig is om te groeien. Ik heb gekozen voor Surinaamse biologische cacao. 

Elke dag is er de mogelijk om alleen of samen creatief bezig te zijn. Schilderen, collages maken of wat er in je opkomt.

Tijdens de retreat hebben we een of meerdere schrijf opdrachten die je veel gaan vertellen over je transformatie proces.

We zullen zoveel mogelijk yoga doen op het strand en in de duinen.

Ga je mee?

 • Geen evenementen

prijzen

Prijzen voor de kamers voor een 7 daagse retreat zijn vanaf 950,- per persoon.

de prijzen zijn inclusief:

 • 6 overnachtingen
 • toeristenbelasting
 • bedlinnen
 • badhanddoeken
 • alle yogalessen
 • gebruik van alle faciliteiten in de accommodatie
 • gebruik van yogamatten en -materialen
 • diner en ontbijt en lunch
 • workshops

de prijzen zijn exclusief:

 • vervoers- en parkeerkosten
 • reis en annuleringsverzekering
 • massages
 • privé coaching
 • reiki behandelingen/ treatments

locatie & route

Het It Aude Kolonyhûs is gelegen aan de Badweg op Schiermonnikoog, halverwege het dorp en het strand. Een ideale centrale lokatie op het bewoonde deel van het eiland.

 • Groepsaccommodatie Bleekneus is een comfortabel 12-persoons appartement met een buiten-jacuzzi met uitzicht op de tuin/duinen.
 • Groepsaccommodatie David is een 10-persoons groepsaccommodatie aan de zuid/west/noord-zijde van het Kolonyhûs, met uitzicht op de duinen en het oude R.K kerkje.

De reistijd vanaf Amsterdam is 2 uur rijden met de auto en de overtocht met de boot duurt 45 minuten. De eerste boot na de retreat vertrekt om 13:30 uur. Je kunt je bagage in de villa laten staan en ophalen wanneer jij dat wil.

eten en drinken

We genieten van een uitgebreid ontbijt en een lunch die je mee kunt nemen. 

Elke avond genieten we van een uitgebreid 3 gangen diner. Fruit, noten, thee, water, gemberwater en citroenwater zullen de hele dag beschikbaar zijn. Alcoholische dranken zijn er niet. De locatie is rookvrij. We serveren geen dierlijke producten of  alcohol en koffie. We eten whole plant based biologisch en vegan. We kiezen voor voeding die ondersteunend is voor je welzijn en voor de transformatie yoga retreat

Met de verse producten proberen we je te inspireren om gezond te eten om te zien wat dit met je doet tijdens de week. Je bent volledig vrij om van alles te eten, drinken en inhaleren buiten de locatie.

Angela Kops
Angela Kops
Dit jaar ben ik als masseur én als deelnemer op yoga retreat naar Schiermonnikoog geweest. Ik heb ontzettend genoten! Van de yogalessen, van de verbinding met iedereen, van het heerlijke eten van Esther, van het zwemmen, de workshops, de drumcirkel etc.etc. Alles wordt heerlijk down to earth en met zoveel liefde, wijsheid en humor gebracht door Christina.♥️ Aanrader! 👍 Angela
Ilse Zijlstra
Ilse Zijlstra
Wauw, wat heb ik een fantastische week op Schiermonnikoog gehad! Na een heftige periode leek me dit perfect om bij te komen en weer in contact met mezelf te komen. En dat heb ik zeker zo ervaren! Ik voelde me zo opgeladen door deze week en weer mijn vrolijke zelf toen ik weer op de boot naar huis stapte. Het retreat is zo mooi gevuld dat alles perfect bij elkaar past om weer volledig op te laden en tot jezelf te komen. De voedzame veganistische maaltijden waren heerlijk en je bent echt vlakbij het strand waar ik heerlijke strandwandelingen heb gemaakt en heb gezwommen in de zee! De sfeer in de groep en de veilige sfeer die Christina creëert was zo fijn! Ik voelde me zo welkom bij deze fijne en lieve mensen. Er was genoeg ruimte voor mezelf en genoeg te doen qua yoga, workshops, stiltewandeling, massage en reiki. Wauw ik voel me zo dankbaar voor deze fantastische week en ik was graag langer gebleven.
Jeanet Sluijs
Jeanet Sluijs
Alweer even thuis na 2 weken op Schiermonnikoog te zijn geweest als deelnemer en masseur tijdens de yoga en transformatieweken. Wat een mooie ontmoetingen en verbindingen hebben er plaats gevonden gedurende deze weken. De fijne yogalessen, de sharings( zo waardevol) de stiltewandelingen, de cacaoceremonie en niet te vergeten het fantastische eten klaargemaakt door Esther, onze kokkin. Om maar iets te benoemen. Ik kijk er in ieder geval met een mooi gevoel, nieuwe inzichten en nieuwe vriendschappen op terug. Dit was met recht een mooi cadeau.
Selma Hilgersom
Selma Hilgersom
Body Sattva is really something different. I came to relax and do nothing - it turned out to be a through journey into yourself and a 'deep cleanse' of your whole physical, emotional and energetic system. Christina works miracles in creating supportive and safe group dynamics, and she is very knowledgeable on everything that is touched upon. I truly came back a wiser and happier person after spending a week on Schiermonnikoog. Allow yourself this investment in you, I promise - it is worth it :).
D F
D F
Een heerlijke week op Schiermonnikoog doorgebracht met yogadocent Christina, een combinatie van Pipi Langkous en een hele wijze vrouw. Het was veel meer dan een yogaweekje op een leuk eiland: geweldig vegan eten, fijne yoga, verdiepende workshops en ceremonies. Wat een cadeau voor mezelf was het!
B B
B B
Deze retreat bevat voor mij alle aspecten waarnaar ik zocht op het moment dat ik de wens voelde om op retreat te gaan. Warmte, wijsheid, diepgang, plezier, gezonde voeding, fijne yogalessen, ruimte voor bezinning en nog veel meer. Voel me gevoed terug gekomen van deze week. Waarvoor veel dank. Zeer zeker een grote aanrader.
Vicky Broos
Vicky Broos
Ik ben meegeweest op retraite op Schiermonnikoog en het was heel erg fijn. In 7 dagen heel veel handvatten gekregen om dichterbij mezelf te komen; meerdere vormen van yoga, dansen, vergeving, gezond eten, zwemmen, meditatie, massage, reiki, chakraleer. Het eiland Schiermonnikoog is heel fijn en prachtig wijds. De locatie waar we verbleven is wat gehorig maar heeft een hele fijne energie. Het voelde als een hele rijke week. Ik ben er nog een beetje van aan het bijkomen (was ook wel een vol programma en ik wil dan overal aan meedoen 😛 ) Maar ik voel dat mijn lijf meer open staat en meer ontspannen is. Dat is me erg dierbaar en daar ben ik dankbaar voor. Christina zet een mooie en warme sfeer neer, heeft fijne mensen om zich heen verzameld om mee te helpen en een geweldige chefkok geregeld om 3x per dag ons te voorzien van voedzame maaltijden. Wat een feestje en een geweldig cadeau aan mezelf. Zeker een aanrader! Ik zou wel zorgen dat je voordat het begint een paar dagen vrij hebt en zeker ook erna want er gaat veel loskomen.
Masja Zeegers
Masja Zeegers
Geweldige yoga retreat op het prachtige Schier. Echt een cadeau aan je zelf!
Nina Scheres
Nina Scheres
Voor de derde keer alweer geweest en opnieuw genoten van de yoga, de goede zorgen, de fijne mensen, de verbinding en het mooie eiland. Veel onverwachte en toffe ervaringen. Een stilte-lunch hoeft voor mij niet, maar het drummen en dansen des te meer... wat was dat leuk! Ik raad iedereen een week yoga, healing en zelfreflectie bij bodysattva aan om bij te komen / te resetten na een hectisch jaar / dichter tot jezelf te komen.
Christine Kortland
Christine Kortland
Super week gehad. Mooie momenten beleefd. Heerlijk gegeten. Goeie begeleiding. Het is veel meer dan een yogaweekje. Er is goed over nagedacht. Christina is een topper!
groepsfoto bodysattva schiermonnikoog
Translate »