Yoga chakra retreat Tenerife

rust, vertrouwen, kracht, warmte, veiligheid en zon

 

programma

17:00 Aankomst op het eiland, drankje kennismaken

20:00 diner en Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00-11:00 ontbijt

free-time

17:30-19:00 Yoga

19:00 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00 workshop

17:30-19.00 yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

8:30-10:00 Yoga

10.00-11:00 Ontbijt

12:00 Iedereen gaat zijn of haar weg

Yoga en Transformatie retreat Tenerife

We gaan een reis door onze Chakra’s maken. Voor een gelukkig leven is het belangrijk dat alle Chakra’s open zijn. Het is goed om te weten hoe het gesteld is met je Chakra’s. Je zult tijdens deze reis ontdekkingen doen over je leven en je karakter die je kunnen helpen om nog gelukkiger door het leven te gaan. Een Chakra is een energiewiel dat je kan helpen om duidelijk te krijgen wat het is dat je nodig hebt voor een gelukkig en gebalanceerd leven. De vraag ‘wat wil jij nou echt?’ zal vaak voorbij komen. De Chakrafilosofie en praktijk samen met een nuchtere aanpak zorgen ervoor dat je veel handvatten hebt om je dromen en missie waar te maken.

Tijdens deze Chakra reis gaan we onze Chakra’s onder de loep nemen. We gaan uitzoeken hoe we onze Chakra’s voor ons kunnen laten werken. Een open Chakra geeft je meer energie en zal je helpen om ook de andere Chakra’s goed te laten stromen. Elke dag staat in het teken van 1 Chakra. De yoga, het eten en de workshops passen qua thema bij het Chakra dat we behandelen.

De week begint met een Chakratest om te kijken hoe het gesteld is met onze Chakra’s. De yogalessen staan in het teken van het Chakra van de dag. We gaan ook creatief met onze Chakra’s aan de gang (schilderen etc.). We leggen onszelf en ons leven onder een vergrootglas om te zien wat er speelt en waar de Chakra’s ons bij kunnen helpen.

Het wordt een reis naar binnen waarbij de Yoga, het eten en de workshops ons assisteren om het meeste uit onszelf en de week te halen. Door de theorie in praktijk te brengen krijgen we inzichten.

We eten Whole Food Plant Based (plantaardig voedsel met een Aryuvedische touch). Ook het creatieve gedeelte voor het uitbeelden van de Chakra’s op een kunstzinnige manier ontbreekt niet.

Elke dag hebben we een sharing moment. Tijdens jouw sharing zullen we jouw vraag behandelen, horen hoe het met je gaat of volledig stil zijn. De sharing zal in totaal niet langer duren dan 20 minuten. Geen ellenlange verhalen van alle deelnemers. Nee, kort en met een timmer zeggen we wat we kwijt willen. Zonder oordeel naar elkaar luisterend. Veiligheid is de basis. En misschien is de eerste keer wat onwennig, maar echt, het went en juist door de tijd die alleen van jou is kun jij je uitten en werken met je 5e Chakra.

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Tenerife. Elke dag wordt er 3 uur yoga gegeven. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen. Heb je een keer geen zin dan is dit helemaal prima. Jouw wensen staan centraal deze week. We verblijven in een fijne villa vlak bij het strand. De retreat start om 17:00 en eindigt om 12:00 uur.

De workshops

Om echt de diepte in te gaan met de retreat. Kun je verschillende workshops volgen.  Een workshop duurt ongeveer 2 uur.

 • Ecstatic dance
 • Vergeving
 • Transformatie

ga je mee?

prijzen

Alleen

Samen

*De blauwe kamer kun je ook delen met een andere (nog onbekende) yogi de prijs voor 1 bed is dan €850,-

** Kom je alleen en wil je de witte kamer delen met 1 andere (onbekende) Yogini/Yogi dan is de prijs €925,- per persoon. De kans bestaat dat je de kamer voor jezelf hebt.

De prijzen zijn inclusief:

 • 10 yogalessen van 1,5 uur
 • Yoga Nidra
 • 6 overnachtingen
 • 2 maaltijden per dag
 • yoga materiaal
 • workshops

De prijzen zijn exclusief:

 • transfer 30,- per rit
 • vliegreis
 • autohuur
 • persoonlijke uitgaven
 • massages/reiki behandelingen
 • lunch
 • verzekeringen

locatie & route

De villa is gelegen in Callao Salvaje het zuiden van het eiland Tenerife, Canarische Eilanden, op ruim 2 kilometer van het strand. Het terrein van 500 m2 bestaat uit een vrijstaande villa met diverse slaapkamers, meerdere badkamers en een lichte leefruimte. De villa is rustig gelegen aan het einde van een straat met uitzicht op de zee, de vulkaan en een bananenplantage. De buitenruimte rondom de villa is zeer groot. De tuin is voorzien van vele mooie bomen en planten. Er is een heerlijk zwembad met ligstoelen, een sfeervolle en schaduwrijke galerij en een meditatieruimte. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten in de villa en op het terrein.

eten en drinken

Eten doen we samen. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet met thee, water, havermout, brood, jam, humus verschillende soorten beleg, vers en gedroogd fruit, tomaat en komkommer.  Elke avond genieten we van een uitgebreid 3 gangen diner. Fruit, thee, water, gemberwater en citroenwater zullen de hele dag beschikbaar zijn. Alcoholische dranken zijn er niet. De villa en het terrein zijn volledig rookvrij. Tijdens de retreat serveren we geen vlees, vis, alcohol en koffie of zwarte thee. We eten voornamelijk whole plant based en vegan. We kiezen voor voeding die ondersteunend is voor je welzijn en voor de yoga lessen, vandaar geen alcohol, tabak, zwarte thee en koffie. We eten veel verse producten. We proberen je te inspireren om gezond te leven en om te zien wat dit met je doet tijdens de week. Je bent natuurlijk volledig vrij om van alles te eten, drinken en inhaleren buiten de villa. Het is fijn om te proberen en wie weet neem je wat gewoonten mee naar huis. Uiteindelijk is het een fijn gevoel dat jij je lichaam gezonde voeding geeft! (dessert blijft overigens wel op het menu)

Angela Kops
Angela Kops
Dit jaar ben ik als masseur én als deelnemer op yoga retreat naar Schiermonnikoog geweest. Ik heb ontzettend genoten! Van de yogalessen, van de verbinding met iedereen, van het heerlijke eten van Esther, van het zwemmen, de workshops, de drumcirkel etc.etc. Alles wordt heerlijk down to earth en met zoveel liefde, wijsheid en humor gebracht door Christina.♥️ Aanrader! 👍 Angela
Ilse Zijlstra
Ilse Zijlstra
Wauw, wat heb ik een fantastische week op Schiermonnikoog gehad! Na een heftige periode leek me dit perfect om bij te komen en weer in contact met mezelf te komen. En dat heb ik zeker zo ervaren! Ik voelde me zo opgeladen door deze week en weer mijn vrolijke zelf toen ik weer op de boot naar huis stapte. Het retreat is zo mooi gevuld dat alles perfect bij elkaar past om weer volledig op te laden en tot jezelf te komen. De voedzame veganistische maaltijden waren heerlijk en je bent echt vlakbij het strand waar ik heerlijke strandwandelingen heb gemaakt en heb gezwommen in de zee! De sfeer in de groep en de veilige sfeer die Christina creëert was zo fijn! Ik voelde me zo welkom bij deze fijne en lieve mensen. Er was genoeg ruimte voor mezelf en genoeg te doen qua yoga, workshops, stiltewandeling, massage en reiki. Wauw ik voel me zo dankbaar voor deze fantastische week en ik was graag langer gebleven.
Jeanet Sluijs
Jeanet Sluijs
Alweer even thuis na 2 weken op Schiermonnikoog te zijn geweest als deelnemer en masseur tijdens de yoga en transformatieweken. Wat een mooie ontmoetingen en verbindingen hebben er plaats gevonden gedurende deze weken. De fijne yogalessen, de sharings( zo waardevol) de stiltewandelingen, de cacaoceremonie en niet te vergeten het fantastische eten klaargemaakt door Esther, onze kokkin. Om maar iets te benoemen. Ik kijk er in ieder geval met een mooi gevoel, nieuwe inzichten en nieuwe vriendschappen op terug. Dit was met recht een mooi cadeau.
Selma Hilgersom
Selma Hilgersom
Body Sattva is really something different. I came to relax and do nothing - it turned out to be a through journey into yourself and a 'deep cleanse' of your whole physical, emotional and energetic system. Christina works miracles in creating supportive and safe group dynamics, and she is very knowledgeable on everything that is touched upon. I truly came back a wiser and happier person after spending a week on Schiermonnikoog. Allow yourself this investment in you, I promise - it is worth it :).
D F
D F
Een heerlijke week op Schiermonnikoog doorgebracht met yogadocent Christina, een combinatie van Pipi Langkous en een hele wijze vrouw. Het was veel meer dan een yogaweekje op een leuk eiland: geweldig vegan eten, fijne yoga, verdiepende workshops en ceremonies. Wat een cadeau voor mezelf was het!
B B
B B
Deze retreat bevat voor mij alle aspecten waarnaar ik zocht op het moment dat ik de wens voelde om op retreat te gaan. Warmte, wijsheid, diepgang, plezier, gezonde voeding, fijne yogalessen, ruimte voor bezinning en nog veel meer. Voel me gevoed terug gekomen van deze week. Waarvoor veel dank. Zeer zeker een grote aanrader.
Vicky Broos
Vicky Broos
Ik ben meegeweest op retraite op Schiermonnikoog en het was heel erg fijn. In 7 dagen heel veel handvatten gekregen om dichterbij mezelf te komen; meerdere vormen van yoga, dansen, vergeving, gezond eten, zwemmen, meditatie, massage, reiki, chakraleer. Het eiland Schiermonnikoog is heel fijn en prachtig wijds. De locatie waar we verbleven is wat gehorig maar heeft een hele fijne energie. Het voelde als een hele rijke week. Ik ben er nog een beetje van aan het bijkomen (was ook wel een vol programma en ik wil dan overal aan meedoen 😛 ) Maar ik voel dat mijn lijf meer open staat en meer ontspannen is. Dat is me erg dierbaar en daar ben ik dankbaar voor. Christina zet een mooie en warme sfeer neer, heeft fijne mensen om zich heen verzameld om mee te helpen en een geweldige chefkok geregeld om 3x per dag ons te voorzien van voedzame maaltijden. Wat een feestje en een geweldig cadeau aan mezelf. Zeker een aanrader! Ik zou wel zorgen dat je voordat het begint een paar dagen vrij hebt en zeker ook erna want er gaat veel loskomen.
Masja Zeegers
Masja Zeegers
Geweldige yoga retreat op het prachtige Schier. Echt een cadeau aan je zelf!
Nina Scheres
Nina Scheres
Voor de derde keer alweer geweest en opnieuw genoten van de yoga, de goede zorgen, de fijne mensen, de verbinding en het mooie eiland. Veel onverwachte en toffe ervaringen. Een stilte-lunch hoeft voor mij niet, maar het drummen en dansen des te meer... wat was dat leuk! Ik raad iedereen een week yoga, healing en zelfreflectie bij bodysattva aan om bij te komen / te resetten na een hectisch jaar / dichter tot jezelf te komen.
Christine Kortland
Christine Kortland
Super week gehad. Mooie momenten beleefd. Heerlijk gegeten. Goeie begeleiding. Het is veel meer dan een yogaweekje. Er is goed over nagedacht. Christina is een topper!
Translate »