Yoga chakra retreat Tenerife

rust, vertrouwen, kracht, warmte, veiligheid en zon

 

programma

17:00 Aankomst op het eiland, drankje kennismaken

20:00 diner en Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00-11:00 ontbijt

free-time

17:30-19:00 Yoga

19:00 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00 workshop

17:30-19.00 yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

17:30-19:00 Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra

8:30-10:00 Yoga

10.00-11:00 Ontbijt

12:00 Iedereen gaat zijn of haar weg

Yoga en Transformatie retreat Tenerife

We gaan een reis door onze Chakra’s maken. Voor een gelukkig leven is het belangrijk dat alle Chakra’s open zijn. Het is goed om te weten hoe het gesteld is met je Chakra’s. Je zult tijdens deze reis ontdekkingen doen over je leven en je karakter die je kunnen helpen om nog gelukkiger door het leven te gaan. Een Chakra is een energiewiel dat je kan helpen om duidelijk te krijgen wat het is dat je nodig hebt voor een gelukkig en gebalanceerd leven. De vraag ‘wat wil jij nou echt?’ zal vaak voorbij komen. De Chakrafilosofie en praktijk samen met een nuchtere aanpak zorgen ervoor dat je veel handvatten hebt om je dromen en missie waar te maken.

Tijdens deze Chakra reis gaan we onze Chakra’s onder de loep nemen. We gaan uitzoeken hoe we onze Chakra’s voor ons kunnen laten werken. Een open Chakra geeft je meer energie en zal je helpen om ook de andere Chakra’s goed te laten stromen. Elke dag staat in het teken van 1 Chakra. De yoga, het eten en de workshops passen qua thema bij het Chakra dat we behandelen.

De week begint met een Chakratest om te kijken hoe het gesteld is met onze Chakra’s. De yogalessen staan in het teken van het Chakra van de dag. We gaan ook creatief met onze Chakra’s aan de gang (schilderen etc.). We leggen onszelf en ons leven onder een vergrootglas om te zien wat er speelt en waar de Chakra’s ons bij kunnen helpen.

Het wordt een reis naar binnen waarbij de Yoga, het eten en de workshops ons assisteren om het meeste uit onszelf en de week te halen. Door de theorie in praktijk te brengen krijgen we inzichten.

We eten Whole Food Plant Based (plantaardig voedsel met een Aryuvedische touch). Ook het creatieve gedeelte voor het uitbeelden van de Chakra’s op een kunstzinnige manier ontbreekt niet.

Elke dag hebben we een sharing moment. Tijdens jouw sharing zullen we jouw vraag behandelen, horen hoe het met je gaat of volledig stil zijn. De sharing zal in totaal niet langer duren dan 20 minuten. Geen ellenlange verhalen van alle deelnemers. Nee, kort en met een timmer zeggen we wat we kwijt willen. Zonder oordeel naar elkaar luisterend. Veiligheid is de basis. En misschien is de eerste keer wat onwennig, maar echt, het went en juist door de tijd die alleen van jou is kun jij je uitten en werken met je 5e Chakra.

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Tenerife. Elke dag wordt er 3 uur yoga gegeven. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen. Heb je een keer geen zin dan is dit helemaal prima. Jouw wensen staan centraal deze week. We verblijven in een fijne villa vlak bij het strand. De retreat start om 17:00 en eindigt om 12:00 uur.

De workshops

Om echt de diepte in te gaan met de retreat. Kun je verschillende workshops volgen.  Een workshop duurt ongeveer 2 uur.

 • Ecstatic dance
 • Vergeving
 • Transformatie

ga je mee?

prijzen

Prijzen voor de kamers voor een 7 daagse retreat zijn vanaf 675,- per persoon.

De prijzen zijn inclusief:

 • 10 yogalessen van 1,5 uur
 • Yoga Nidra
 • 6 overnachtingen
 • 2 maaltijden per dag
 • yoga materiaal
 • workshops

De prijzen zijn exclusief:

 • transfer 30,- per rit
 • vliegreis
 • autohuur
 • persoonlijke uitgaven
 • massages/reiki behandelingen
 • lunch
 • verzekeringen

locatie & route

De villa is gelegen in Callao Salvaje het zuiden van het eiland Tenerife, Canarische Eilanden, op ruim 2 kilometer van het strand. Het terrein van 500 m2 bestaat uit een vrijstaande villa met diverse slaapkamers, meerdere badkamers en een lichte leefruimte. De villa is rustig gelegen aan het einde van een straat met uitzicht op de zee, de vulkaan en een bananenplantage. De buitenruimte rondom de villa is zeer groot. De tuin is voorzien van vele mooie bomen en planten. Er is een heerlijk zwembad met ligstoelen, een sfeervolle en schaduwrijke galerij en een meditatieruimte. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten in de villa en op het terrein.

eten en drinken

Eten doen we samen. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet met thee, water, havermout, brood, jam, humus verschillende soorten beleg, vers en gedroogd fruit, tomaat en komkommer.  Elke avond genieten we van een uitgebreid 3 gangen diner. Fruit, thee, water, gemberwater en citroenwater zullen de hele dag beschikbaar zijn. Alcoholische dranken zijn er niet. De villa en het terrein zijn volledig rookvrij. Tijdens de retreat serveren we geen vlees, vis, alcohol en koffie of zwarte thee. We eten voornamelijk whole plant based en vegan. We kiezen voor voeding die ondersteunend is voor je welzijn en voor de yoga lessen, vandaar geen alcohol, tabak, zwarte thee en koffie. We eten veel verse producten. We proberen je te inspireren om gezond te leven en om te zien wat dit met je doet tijdens de week. Je bent natuurlijk volledig vrij om van alles te eten, drinken en inhaleren buiten de villa. Het is fijn om te proberen en wie weet neem je wat gewoonten mee naar huis. Uiteindelijk is het een fijn gevoel dat jij je lichaam gezonde voeding geeft! (dessert blijft overigens wel op het menu)

Translate »