Yoga en Transformatie retreat Tenerife

rust, vertrouwen, kracht, warmte, veiligheid en groei

 

Yoga en Transformatie retreat Tenerife

Het is tijd voor jou om op retreat te gaan. Je mag bij ons in de Villa helemaal jezelf zijn en gaan zoeken naar je authentieke zelf. Jij mag er helemaal zijn en bent helemaal oké zoals je bent.  Met een liefdevolle benadering naar je lichaam en emoties mag je gaan kijken wat er mag blijven en wat er los gelaten kan worden. Jij neemt en houdt de touwtjes volledig in handen.

Voel je niet schuldig om de keuzes te maken die jou gelukkig maken

keuzes maken die bij je passen zorgen ervoor dat jij je leven kunt inrichten naar jouw behoeftes. Opladen en lief zijn voor jezelf is belangrijk. Misschien zorg je voor andere mensen in je dagelijkse leven en dan is een retreat goed om op te laden. Met fijne energie en nieuwe inzichten terug naar huis. Je grenzen op te zoeken maar er niet overheen gaan.

If you can’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else (Ru Paul)

Met lief zijn voor jezelf en luisteren naar je authentieke stem komt je het verst. Tijdens de retreat ga je veel aspecten van het leven onder de loep nemen. Om er achter te komen wat je kunt laten gaan en waar de focus gaat liggen. Door de Chakra’s als leidraad te nemen komt het meest belangrijke voorbij.

Een Chakra is een energie knooppunt. Door je 7 Chakra’s te onderzoeken zul je gaan voelen wat het beste past bij jou.

Wat heb jij nodig voor een gebalanceerd en gelukkig leven?  De vraag ‘wat wil jij nou echt?’ zal vaak voorbij komen. De Chakrafilosofie en praktijk komen samen in een nuchtere aanpak en humor. Deze retreat zorgt ervoor dat je veel handvatten hebt om je dromen en levensmissie waar te maken.

Elke dag staat in het teken van 1 Chakra

De yoga, het eten en de workshops passen qua thema bij het Chakra dat we behandelen.

De yogalessen staan in het teken van het Chakra van die dag. Je kunt ook creatief met de Chakra’s gaan werken (schilderen, schrijven etc.). We gaan ons leven onder een vergrootglas leggen om te zien wat er speelt en waar we veranderingen mogen aanbrengen.

Het wordt een reis naar binnen waarbij de Yoga, het eten en de workshops ons helpen om naar binnen te keren. De verbinding met jezelf herstellen of versterken en zo op een fijne manier met anderen te verbinden.

We eten Whole Food Plant Based (plantaardig voedsel met een Aryuvedische touch). Om je goed te ondersteunen bij je proces serveren we geen alcohol, koffie, zwarte thee of dierlijke producten.

Elke dag hebben we een sharing moment.  De sharing zal in totaal niet langer duren dan 20 minuten. Zonder oordeel naar elkaar luisteren. Misschien is de eerste keer wat onwennig, maar echt, het went en juist door de tijd die alleen van jou is kun jij je uitten en werken met je 5e Chakra.

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Tenerife. Elke dag heb je 2 yoga lessen. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen en deze aan te passen aan jouw lichaam. We verblijven in een fijne villa vlak bij het strand. De retreat start om 17:00 en eindigt 6 dagen later om 12:00 uur.

De workshops

 • Vergeving
 • Surinaamse Cacao Ceremonie
 • Ecstatic dance

programma

17:00 Aankomst bij de villa en Openingsritueel

20:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00- 11:15 Sharing

17:00-18:30 Yin Yoga

19:00 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yin-Yang yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00-11:15  sharing

12:00 workshop Vergeving

17:00-18.30  Yin yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra/ Mantra zang/ meditatie

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00-11:15 sharing

12:00- 14:00 Workshop vervolg vergeving

17:30-19:00 Yoga op het strand

19:00 diner

20:30 Cacao Ceremonie

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00-11:15 sharing

17:30-19:00  Yin Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra/mantra zang/ stilte wandeling

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00- 11:15 sharing

17:00-18:30  Yin Yoga

19:00 diner

21:00 Ecstatic dance

8:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10.00-11:00 Ontbijt

11:00-12:00 afsluiting ritueel

12:00 Iedereen gaat zijn of haar weg

ga je mee?

 • Geen retreats gepland

wat krijg je?

  Prijzen voor de kamers voor een 7 daagse retreat zijn vanaf 800,- per persoon

  Je krijgt hiervoor:

  • 10 yogalessen van 1,5 uur
  • Yoga Nidra
  • 6 overnachtingen
  • 2 maaltijden per dag
  • yoga matten, blokken, bolsters, riemen, dekens etc
  • workshops
  • ceremonies

  let op! de prijzen zijn exclusief:

  • transfer 30,- per rit
  • vliegreis
  • autohuur
  • persoonlijke uitgaven
  • massages
  • lunch
  • verzekeringen

  locatie & route

  De villa is gelegen in Callao Salvaje het zuiden van het eiland Tenerife, Canarische Eilanden, op ruim 2 kilometer van het strand. Het terrein van 500 m2 bestaat uit een vrijstaande villa met diverse slaapkamers, meerdere badkamers en een lichte leefruimte. De villa is rustig gelegen aan het einde van een straat met uitzicht op de zee, de vulkaan en een bananenplantage. De buitenruimte rondom de villa is zeer groot. De tuin is voorzien van vele mooie bomen en planten. Er is een heerlijk zwembad met ligstoelen, een sfeervolle en schaduwrijke galerij en een meditatieruimte. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten in de villa en op het terrein.

  eten en drinken

  Eten doen we samen. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet met thee, water, havermout, brood, jam, humus verschillende soorten beleg, vers en gedroogd fruit, tomaat en komkommer.  Elke avond genieten we van een uitgebreid 3 gangen diner. Fruit, thee, water, gemberwater en citroenwater zullen de hele dag beschikbaar zijn. Alcoholische dranken zijn er niet. De villa en het terrein zijn volledig rookvrij. Tijdens de retreat serveren we geen vlees, vis, alcohol en koffie of zwarte thee. We eten voornamelijk whole plant based en vegan. We kiezen voor voeding die ondersteunend is voor je welzijn en voor de yoga lessen, vandaar geen alcohol, tabak, zwarte thee en koffie. We eten veel verse en biologische producten. We proberen je te inspireren om gezond te leven en om te zien wat dit met je doet tijdens de week. Je bent natuurlijk volledig vrij om van alles te eten, drinken en inhaleren buiten de villa. Het is fijn om te proberen en wie weet neem je wat gewoonten mee naar huis. Uiteindelijk is het een fijn gevoel dat jij je lichaam gezonde voeding geeft! (dessert blijft overigens wel op het menu)

  E. Renkens
  E. Renkens
  Heerlijk elke keer om met Christina samen te werken en iedereen te verwennen met lekker, gezond, plantaardig eten. Ik geniet elke keer van de transformaties die de deelnemers doormaken en kijk meteen uit naar de volgende.
  Ine de Haas
  Ine de Haas
  Weer een heerlijke Yin Yoga les gehad!
  Gerrit
  Gerrit
  Hele gezellige groep om yoga te doen helaas het laatste half jaar in de lappenmand
  Wiesje Dijker
  Wiesje Dijker
  Christina ervaar ik als een zeer kundige, enthousiaste en gedegen yogajuf. Haar lessen zijn warm, persoonlijk en erg fijn! Absolute aanrader👌
  jeanine louwerse
  jeanine louwerse
  In Christina’s yoga les kon ik eindelijk mijn spanning loslaten. Ik hervond mezelf. Ze zorgt voor een veilige inspirerende en ontspannen sfeer en humor is nooit ver weg.
  Angela Kops
  Angela Kops
  Dit jaar ben ik als masseur én als deelnemer op yoga retreat naar Schiermonnikoog geweest. Ik heb ontzettend genoten! Van de yogalessen, van de verbinding met iedereen, van het heerlijke eten van Esther, van het zwemmen, de workshops, de drumcirkel etc.etc. Alles wordt heerlijk down to earth en met zoveel liefde, wijsheid en humor gebracht door Christina.♥️ Aanrader! 👍 Angela
  Ilse Zijlstra
  Ilse Zijlstra
  Wauw, wat heb ik een fantastische week op Schiermonnikoog gehad! Na een heftige periode leek me dit perfect om bij te komen en weer in contact met mezelf te komen. En dat heb ik zeker zo ervaren! Ik voelde me zo opgeladen door deze week en weer mijn vrolijke zelf toen ik weer op de boot naar huis stapte. Het retreat is zo mooi gevuld dat alles perfect bij elkaar past om weer volledig op te laden en tot jezelf te komen. De voedzame veganistische maaltijden waren heerlijk en je bent echt vlakbij het strand waar ik heerlijke strandwandelingen heb gemaakt en heb gezwommen in de zee! De sfeer in de groep en de veilige sfeer die Christina creëert was zo fijn! Ik voelde me zo welkom bij deze fijne en lieve mensen. Er was genoeg ruimte voor mezelf en genoeg te doen qua yoga, workshops, stiltewandeling, massage en reiki. Wauw ik voel me zo dankbaar voor deze fantastische week en ik was graag langer gebleven.
  Jeanet Sluijs
  Jeanet Sluijs
  Alweer even thuis na 2 weken op Schiermonnikoog te zijn geweest als deelnemer en masseur tijdens de yoga en transformatieweken. Wat een mooie ontmoetingen en verbindingen hebben er plaats gevonden gedurende deze weken. De fijne yogalessen, de sharings( zo waardevol) de stiltewandelingen, de cacaoceremonie en niet te vergeten het fantastische eten klaargemaakt door Esther, onze kokkin. Om maar iets te benoemen. Ik kijk er in ieder geval met een mooi gevoel, nieuwe inzichten en nieuwe vriendschappen op terug. Dit was met recht een mooi cadeau.
  Selma Hilgersom
  Selma Hilgersom
  Body Sattva is really something different. I came to relax and do nothing - it turned out to be a through journey into yourself and a 'deep cleanse' of your whole physical, emotional and energetic system. Christina works miracles in creating supportive and safe group dynamics, and she is very knowledgeable on everything that is touched upon. I truly came back a wiser and happier person after spending a week on Schiermonnikoog. Allow yourself this investment in you, I promise - it is worth it :).
  D F
  D F
  Een heerlijke week op Schiermonnikoog doorgebracht met yogadocent Christina, een combinatie van Pipi Langkous en een hele wijze vrouw. Het was veel meer dan een yogaweekje op een leuk eiland: geweldig vegan eten, fijne yoga, verdiepende workshops en ceremonies. Wat een cadeau voor mezelf was het!
  Translate »