Yoga en Transformatie retreat Tenerife

rust, vertrouwen, kracht, warmte, veiligheid en groei

 

Yoga en Transformatie retreat Tenerife

Het is tijd voor jou om op retreat te gaan. Je mag bij ons in de Villa helemaal jezelf zijn en gaan zoeken naar je authentieke zelf. Jij mag er helemaal zijn en bent helemaal oké zoals je bent.  Met een liefdevolle benadering naar je lichaam en emoties mag je gaan kijken wat er mag blijven en wat er los gelaten kan worden. Jij neemt en houdt de touwtjes volledig in handen.

Voel je niet schuldig om de keuzes te maken die jou gelukkig maken

keuzes maken die bij je passen zorgen ervoor dat jij je leven kunt inrichten naar jouw behoeftes. Opladen en lief zijn voor jezelf is belangrijk. Misschien zorg je voor andere mensen in je dagelijkse leven en dan is een retreat goed om op te laden. Met fijne energie en nieuwe inzichten terug naar huis. Je grenzen op te zoeken maar er niet overheen gaan.

If you can’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else (Ru Paul)

Met lief zijn voor jezelf en luisteren naar je authentieke stem komt je het verst. Tijdens de retreat ga je veel aspecten van het leven onder de loep nemen. Om er achter te komen wat je kunt laten gaan en waar de focus gaat liggen. Door de Chakra’s als leidraad te nemen komt het meest belangrijke voorbij.

Een Chakra is een energie knooppunt. Door je 7 Chakra’s te onderzoeken zul je gaan voelen wat het beste past bij jou.

Wat heb jij nodig voor een gebalanceerd en gelukkig leven?  De vraag ‘wat wil jij nou echt?’ zal vaak voorbij komen. De Chakrafilosofie en praktijk komen samen in een nuchtere aanpak en humor. Deze retreat zorgt ervoor dat je veel handvatten hebt om je dromen en levensmissie waar te maken.

Elke dag staat in het teken van 1 Chakra

De yoga, het eten en de workshops passen qua thema bij het Chakra dat we behandelen.

De yogalessen staan in het teken van het Chakra van die dag. Je kunt ook creatief met de Chakra’s gaan werken (schilderen, schrijven etc.). We gaan ons leven onder een vergrootglas leggen om te zien wat er speelt en waar we veranderingen mogen aanbrengen.

Het wordt een reis naar binnen waarbij de Yoga, het eten en de workshops ons helpen om naar binnen te keren. De verbinding met jezelf herstellen of versterken en zo op een fijne manier met anderen te verbinden.

We eten Whole Food Plant Based (plantaardig voedsel met een Aryuvedische touch). Om je goed te ondersteunen bij je proces serveren we geen alcohol, koffie, zwarte thee of dierlijke producten.

Elke dag hebben we een sharing moment.  De sharing zal in totaal niet langer duren dan 20 minuten. Zonder oordeel naar elkaar luisteren. Misschien is de eerste keer wat onwennig, maar echt, het went en juist door de tijd die alleen van jou is kun jij je uitten en werken met je 5e Chakra.

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Tenerife. Elke dag heb je 2 yoga lessen. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen en deze aan te passen aan jouw lichaam. We verblijven in een fijne villa vlak bij het strand. De retreat start om 17:00 en eindigt 6 dagen later om 12:00 uur.

De workshops

 • Vergeving
 • Surinaamse Cacao Ceremonie
 • Ecstatic dance

programma

17:00 Aankomst bij de villa en Openingsritueel

20:00 diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00- 11:15 Sharing

17:00-18:30 Yin Yoga

19:00 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 Yin-Yang yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00-11:15  sharing

12:00 workshop Vergeving

17:00-18.30  Yin yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra/ Mantra zang/ meditatie

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00-11:15 sharing

12:00- 14:00 Workshop vervolg vergeving

17:30-19:00 Yoga op het strand

19:00 diner

20:30 Cacao Ceremonie

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00-11:00 ontbijt

11:00-11:15 sharing

17:30-19:00  Yin Yoga

19:00 diner

21:00 Yoga Nidra/mantra zang/ stilte wandeling

08:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10:00- 11:00 ontbijt

11:00- 11:15 sharing

17:00-18:30  Yin Yoga

19:00 diner

21:00 Ecstatic dance

8:30-10:00 Yin-Yang Yoga

10.00-11:00 Ontbijt

11:00-12:00 afsluiting ritueel

12:00 Iedereen gaat zijn of haar weg

ga je mee?

kamers en prijzen

wat krijg je?

  Prijzen voor de kamers voor een 7 daagse retreat zijn vanaf 800,- per persoon

  Je krijgt hiervoor:

  • 10 yogalessen van 1,5 uur
  • Yoga Nidra
  • 6 overnachtingen
  • 2 maaltijden per dag
  • yoga matten, blokken, bolsters, riemen, dekens etc
  • workshops
  • ceremonies

  let op! de prijzen zijn exclusief:

  • transfer 30,- per rit
  • vliegreis
  • autohuur
  • persoonlijke uitgaven
  • massages
  • lunch
  • verzekeringen

  locatie & route

  De villa is gelegen in Callao Salvaje het zuiden van het eiland Tenerife, Canarische Eilanden, op ruim 2 kilometer van het strand. Het terrein van 500 m2 bestaat uit een vrijstaande villa met diverse slaapkamers, meerdere badkamers en een lichte leefruimte. De villa is rustig gelegen aan het einde van een straat met uitzicht op de zee, de vulkaan en een bananenplantage. De buitenruimte rondom de villa is zeer groot. De tuin is voorzien van vele mooie bomen en planten. Er is een heerlijk zwembad met ligstoelen, een sfeervolle en schaduwrijke galerij en een meditatieruimte. Natuurlijk kun je gebruik maken van alle faciliteiten in de villa en op het terrein.

  eten en drinken

  Eten doen we samen. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet met thee, water, havermout, brood, jam, humus verschillende soorten beleg, vers en gedroogd fruit, tomaat en komkommer.  Elke avond genieten we van een uitgebreid 3 gangen diner. Fruit, thee, water, gemberwater en citroenwater zullen de hele dag beschikbaar zijn. Alcoholische dranken zijn er niet. De villa en het terrein zijn volledig rookvrij. Tijdens de retreat serveren we geen vlees, vis, alcohol en koffie of zwarte thee. We eten voornamelijk whole plant based en vegan. We kiezen voor voeding die ondersteunend is voor je welzijn en voor de yoga lessen, vandaar geen alcohol, tabak, zwarte thee en koffie. We eten veel verse en biologische producten. We proberen je te inspireren om gezond te leven en om te zien wat dit met je doet tijdens de week. Je bent natuurlijk volledig vrij om van alles te eten, drinken en inhaleren buiten de villa. Het is fijn om te proberen en wie weet neem je wat gewoonten mee naar huis. Uiteindelijk is het een fijn gevoel dat jij je lichaam gezonde voeding geeft! (dessert blijft overigens wel op het menu)

  Floor Posthuma
  Floor Posthuma
  Hele prettige ceremonie gehad! Het was een vrijgezellenfeest dus de groep was minder ervaren en dit voelde Christina goed aan en kon mooi bewegen in wat passend was voor ons.
  T J
  T J
  De week met zoveel lieve mensen op zo’n heerlijke locatie was een bijzondere ervaring. We begaven ons even in een andere wereld, even los van alles. Ik denk met veel warme gevoelens terug aan alle begeleiders, ieder weer met eigen kwaliteiten. En natuurlijk aan de deelnemers, wat een mooie gesprekken hadden we. Het programma was met zorg samengesteld. En de spelregels bij sommige activiteiten maakten het bewegen juist vrijer. Zelf heb ik (ook) veel gehad aan de workshops naast de yoga. Ik wil me verdiepen in wat ik daar geleerd/ervaren heb. Met dank, Therese
  Anica Huber
  Anica Huber
  De retraite dagen met Christina en alle nieuwe mensen waren een verrijkende en inspirerende ervaring. Ik ben dankbaar voor de diepe gesprekken en de stiltes die aanwezig waren. Ik heb lekkerst en gezond gegeten en was blij met alle kleine verassingen en workshops. Dat einige dat ik had gemist, was een doorlopende yoga asana practice zoals ik het van het schema begreep. Deze reis was, naast yoga, een ontdekkingstocht naar binnen, gesteund door de kracht van onze gemeenschap 💝 het was een geslaagde winterpauze. Ik zou het weer doen.
  Saskia De Haas
  Saskia De Haas
  Vorige maand ben ik op retraite geweest op Tenerife. Wat een heerlijke week. Veel te kort eigenlijk. Ik wist niet wat ik ervan kon verwachten, maar het was alles wat ik had gehoopt en meer. Ik vond het bijzonder hoe Christina de yogalessen op iedereen leek af te stemmen. Voelde mij erg gezien in mijn behoeften, zonder dat ik ze had uitgesproken. De yoga in de branding zal ik niet snel meer vergeten. Heerlijk! De week stond voor mij in het teken van overgave. En wat ben ik blij dat ik mij helemaal heb overgegeven aan de vele workshops. Nog een groot applaus voor het heerlijke eten van Esther. Wat een feest, elke ochtend en avond weer. Ik vond het ook erg fijn dat karmayogi’s Janneke en Titia erbij waren. Jullie ook bedankt! Heel erg bedankt allemaal voor deze fijne week. Ik zal het nog lang met mij meedragen.
  titia snip
  titia snip
  Wat was het ontzettend fijn om als Karma yogi mee te gaan naar Tenerife. Zo kon ik de vruchten plukken van inspanning en ontspanning, 2 dingen waar ik blij van word. Elke ochtend starten met yoga, in een ontspannen en rustige setting en dan ook nog uitleg over de chakra's ontvangen, heerlijk. Christina heeft tijdens de yoga sessies een authentieke manier van " werken" van " zijn" die ontzettend fijn en inspirerend is. De uitspraak: " het is jouw yoga", heeft mij erg goed gedaan. En zo is het natuurlijk ook, maar dat vergeet je wel eens en dan is het zo fijn dat Christina je er aan herinnerd. En na de yoga sessies trakteerde Esther ons op heerlijk gezond voedsel, zo fijn. Dit retraite was echte pure voeding voor mijn ziel, lichaam en geest. Fijn om onderdeel van het team te zijn. Dit smaakt zeker naar meer!! 💚 Nog wat steekwoorden: gezellig, samen, warmte, Yin, zweten, diepte, persoonlijk, delen, lachen, zwemmen, zee, vriendschap, Aho
  marcel musters
  marcel musters
  Afgelopen week een plant medicijn reis gedaan die begeleidt werd door Christina en Suzan. Wat een mooie, diepe ervaring! Een reis in mezelf, met anderen. Totale ontspanning en met bijzondere inzichten. De omgeving, het 'nest' gevoel, de opbouw van de reis, de overgave en liefdevolle en veilige begeleiding van Christina en Suzan. Het heerlijke eten, (veel) live muziek, en liefdevolle medereizigers. Alles klopte. Dank jullie wel. Tot spoedig!
  Erik Jan Klok
  Erik Jan Klok
  Wat een geweldige ervaring met Christina. De liefdevolle zorg en het veilige gevoel maakte dat ik helemaal mijzelf kon zijn. Fijn! Tot een volgende keer!
  Praktijk Kops
  Praktijk Kops
  Een fantastische truffelceremonie mogen meemaken bij Bodysattva. Deze werd prachtig en liefdevol begeleid door Christina en Suzan. Heel veel liefde, heerlijke hapjes en prachtige live muziek. Dankjewel lieve sisters❤️🙏
  Marjan Landman
  Marjan Landman
  Een heerlijke week met een groep prachtige mensen! Christina en haar team verzorgen een fantastisch programma op een mooie plek, met heerlijk eten, veel yoga, sharing, dansen en workshops de diepte in. Een mooi cadeau aan jezelf om heerlijk op te laden.
  Niek Lamme
  Niek Lamme
  Een heerlijke yoga-retraiteweek gehad op Tenerife. De combinatie van fysieke inspanning en nadenken over waar ik sta in mijn leven is een heel fijne. Voeg daarbij de zorgvuldige begeleiding, de fantastische groep, de zon, de zee en het heerlijke eten en je begrijpt waarom ik zo enthousiast ben.
  Translate »