Yoga retreats op Ibiza

ik houd van het eilandgevoel, van de losse sfeer en altijd water in de buurt

christina oud

yoga retreat ibiza

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Ibiza. Elke dag wordt er 3 uur yoga gegeven. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen. Heb je een keer geen zin dan is dit helemaal prima. Jouw wensen staan centraal deze week. We verblijven in een fijne villa met een zwembad. De retreat start om 17:00 en eindigt om 12:00 uur.

Tijdens de week van 12 t/m 18 oktober verdiepen we ons in de Chakra’s. We gaan onderzoeken welke Chakra’s er meer geopend kunnen worden en welke al goed stromen. We behandelen elke dag 1 Chakra tijdens de yoga lessen. Aan de hand van verschillende technieken, vragen, asana’s en visualisaties gaan we ondervinden hoe open onze Chakra’s zijn. Ontspannen naar jezelf kijken onder het genot van gezond eten en de fijne energie de mensen en de villa.

Van 19 t/m 25 oktober 2019 organiseert Bodysattva haar eerste Ouder en Kind retreat.

Samen met je kind op Yoga retreat; zodat jullie samen maar ook jij alleen Yoga kunt beoefenen. In de ochtend hebben we een kinder activiteit zodat de ouders van de Yoga kunnen genieten. Om de beurt nemen we de leiding over de kinderactiviteit in de ochtend. Je kunt dan denken aan een speurtocht, hiken naar Atlantis, hut bouwen, kunst maken, spelletjes doen, meditatie, visualisatie en sharing. De activiteiten worden pas definitief als we op Ibiza zijn en alle kinderen hun. stem hebben kunnen laten horen. De kinderen gaan Ibiza ontdekken door de ogen van een kind. 

Tijdens het middag programma kun je alleen of samen met de andere ouders iets ondernemen. Aan het einde van de middag hebben we een gezamenlijke yoga activiteit. Tijdens deze yoga lessen beoefen je samen met je kind yoga op een manier die voor beiden interessant en leuk is. Yoga met je kind versterkt de band en helpt jullie om sneller tot elkaar te komen. Samen met je kind een yoga practise samen stellen waar aan de behoeftes van ouder en kind voldaan worden zal jullie veel rust en plezier brengen.

Waarom Ibiza?

Ibiza is een magisch eiland en ja dat heb je eerder gehoord of gelezen. En wat is er dan precies zo magisch aan Ibiza. We gaan genieten van het spirituele Ibiza, ver weg van al de feesten, laten we ons inspireren door elkaar en het eiland. De zon en de heerlijke vegan whole plant based maaltijden. De hele retreat staat in het teken van verbinding maken met jezelf. Vanaf dag 1 ga je voelen wat goed is voor jou. Door een langzamer tempo en niets hoeven kom je bij jouw kern. Die kern die je laat zien wat er voor jou nou echt toe doet. Deze kennis neem je weer mee naar huis. Niets moet en niksen mag. Echt tijd voor jezelf waar je continue wordt gevraagd om voor jezelf te kiezen. Ik geef yoga retreats om mensen te: inspireren, motiveren en activeren. Dus horloges af, telefoon uit en genieten van wat er zich van binnen aandient.

programma

Om je te inspireren hebben we dagelijks 2 lessen. In de eerste week beoefenen we een combinatie  Chakra Yoga, Yang en Yin yoga.  Alle lessen worden rustig opgebouwd en zijn voor ieder niveau geschikt. In de tweede week hebben de ouders s’ochtend les en de kinderen ondernemen dan een activiteit. s’avonds hebben we samen les en werk je samen met je kind naar een eigen practise. Het diner is plantaardig en ook voor kinderen lekker. We sluiten de dag af met een visualisatie waardoor iedereen lekker kan slapen.

Aankomst op het eiland. Kennismaken met een drankje

17:00 Yoga

20:00 diner en Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00-11:00 ontbijt

12:00-13:00 meditatie workshop vrije tijd om het eiland te ontdekken`

17:30-19:00 Yoga

19:30 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

12:00 alle tijd om te doen wat je wil

17:00 yoga

19:30 diner

21:00 yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

12:00 Lekker relaxen

17:00 yoga op het strand

19:30 diner

21:00 yoga Nidra

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt

17:00 yoga op het strand

19:00 dinner en yoga Nidra

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt vrije tijd/workshop

17:00 yoga

19:00 diner en laatste avond verrassing

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt en afsluiting van de week

10:30 laatste sessie op het strand

12:00 einde retreat

ga je mee?

kamers & prijzen

Chakra verdieping retreat

 • Gedeelde kamer 900,- pp
 • Privé kamer 1200,- pp

Vroegboekkorting van 50,- (tot 16 augustus 2019)

Ouder en kind retreat

 • Ouder en kind 1500,-
 • Ouder en 2 kinderen 1800,-

De prijzen zijn inclusief:

 • 6 overnachtingen
 • toeristenbelasting
 • bedlinnen
 • badhanddoeken
 • 18 lessen
 • gebruik van alle faciliteiten in de accommodatie
 • gebruik van yogamatten en materialen
 • 6 x diner, 6 x ontbijt
 • wifi, thee, water, fruit en noten

De prijzen zijn exclusief:

 • vliegtickets
 • reis- en annuleringsverzekering
 • lunch
 • autohuur

locatie & route

We verblijven in een mooie villa in st Gertrudis  Vanaf Amsterdam is het 2:15 uur vliegen en vanaf het vliegveld is het 20 minuten rijden naar de villa Boek je vlucht z.s.m dan is deze het voordeligst, het kan meer dan 100,- euro schelen. De route beschrijving volgt vlak voor de retreat dmv een locatie pin. 

eten en drinken

Deze week serveren we 2 vegan whole plant based maaltijden per dag. Samen met de kok hebben we een mooi en smakelijk menu samengesteld. We eten voornamelijk biologische groenten en fruit. Het diner bestaat uit 3 gangen. Heb je een allergie laat het even weten. Vrijheid is een van onze motto’s deze week. Je kunt lunchen bij een strandtent of ergens in een leuk stadje. Eet je liever in de villa dan kan dat ook.

ervaringen

Bedankt dat ik deze week even egoïstisch mocht zijn. Dat heeft mij veel goeds gedaan. Stilte is zuurstof. Sophie

Christina is a very passionate, funny and very profesional teacher. Christine

Bedankt voor je enthousiasme tijdens deze week en de ruimte die je geeft om je eigen behoefte serieus te nemen. Marloes