Yoga retreats op Ibiza

ik houd van het eilandgevoel, van de losse sfeer en altijd water in de buurt

christina oud

yoga retreat ibiza

Yoga is nog fijner in de zon op een magisch eiland. Kom met ons mee naar Ibiza. Elke dag wordt er 3 uur yoga gegeven. Voel je niet verplicht om met alle lessen mee te doen. Heb je een keer geen zin dan is dit helemaal prima. Jouw wensen staan centraal deze week. We verblijven in een fijne villa met een zwembad. De retreat start om 17:00 en eindigt om 12:00 uur.

Tijdens de week van 3 t/m 9 oktober 2020 verdiepen we ons in de Chakra’s. We gaan onderzoeken welke Chakra’s er meer geopend kunnen worden en welke al goed stromen. We behandelen elke dag 1 Chakra tijdens de yoga lessen. Aan de hand van verschillende technieken, vragen, asana’s en visualisaties gaan we ondervinden hoe open onze Chakra’s zijn. Ontspannen naar jezelf kijken onder het genot van gezond eten en de fijne energie de mensen en de villa.

We gaan samen deze Chakra reis maken hierdoor bouwen we samen en beleven we deze week samen. Stel je open voor alles dat je nog niet kent want een open mind leert, ontvangt en ervaart. Onderga de Chakra reis juist op momenten dat je uitgenodigd wordt om buiten je comfort zone te treden. Ervaar en geniet.

Aan de zijlijn staan kan altijd nog. Natuurlijk houd jij je eigen grenzen goed in de gaten maar doe eens gek en schud met je kont en gooi je haar los. Gewoon doen kan de overige 51 weken van het jaar wel weer.

Neem de tijd om naar binnen te gaan om te ervaren hoe het nou echt met jouw Chakra’s gesteld is.

Van 10 t/m 16 oktober 2020 organiseert Bodysattva een Yoga en meditatie retreat.

Tijdens deze retreat ligt de nadruk op verbinding. We gaan ons verbonden met ons lichaam, ademhaling en vooral het accepteren van alles wat op komt. We zullen stilte wandelingen doen en verschillende meditatie technieken behandelen. Waarom is mediteren nou eigenlijk zo goed voor je. Je krijgt tips en tricks zodat het ook jou lukt om elke dag te mediteren. 

De yoga lessen passen we aan naar de behoefte van de groep. Yang, Yin, strand of buiten yoga.

Waarom Ibiza?

Ibiza is een magisch eiland en ja dat heb je eerder gehoord of gelezen. En wat is er dan precies zo magisch aan Ibiza. We gaan genieten van het spirituele Ibiza, ver weg van al de feesten, laten we ons inspireren door elkaar en het eiland. De zon en de heerlijke vegan whole plant based maaltijden. De hele retreat staat in het teken van verbinding maken met jezelf. Vanaf dag 1 ga je voelen wat goed is voor jou. Door een langzamer tempo en niets hoeven kom je bij jouw kern. Die kern die je laat zien wat er voor jou nou echt toe doet. Deze kennis neem je weer mee naar huis. Niets moet en niksen mag. Echt tijd voor jezelf waar je continue wordt gevraagd om voor jezelf te kiezen. Ik geef yoga retreats om mensen te: inspireren, motiveren en activeren. Dus horloges af, telefoon uit en genieten van wat er zich van binnen aandient.

programma

Om je te inspireren hebben we dagelijks 2 lessen. In de eerste week beoefenen we een combinatie  Chakra Yoga, Yang en Yin yoga.  Alle lessen worden rustig opgebouwd en zijn voor ieder niveau geschikt. In de tweede week leggen we ook de nadruk op meditatie. In je eigen meditatie houding krijg je deze week verschillende meditatie methodes aangereikt en er zit er vast een bij die bij je past. Het diner is plantaardig met veel nieuwe en verrassende smaken en zorgvuldig uitgebalanceerd. We sluiten de dag af met een Yoga Nidra sessie waardoor iedereen lekker kan slapen.

Aankomst op het eiland. Kennismaken met een drankje

17:00 Yoga

20:00 diner en Yoga Nidra

08:30-10:00 Yoga

10:00-11:00 ontbijt

12:00-13:00 meditatie workshop vrije tijd om het eiland te ontdekken`

17:30-19:00 Yoga

19:30 Diner

21:00 Yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

12:00 alle tijd om te doen wat je wil

17:00 yoga

19:30 diner

21:00 yoga Nidra

08:30-10:00 yoga

10:00- 11:00 ontbijt

12:00 Lekker relaxen

17:00 yoga op het strand

19:30 diner

21:00 yoga Nidra

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt

17:00 yoga op het strand

19:00 dinner en yoga Nidra

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt vrije tijd/workshop

17:00 yoga

19:00 diner en laatste avond verrassing

08:30 – 10:00 yoga

10:00 ontbijt en afsluiting van de week

10:30 laatste sessie op het strand

12:00 einde retreat

ga je mee?

 • Geen retreats

kamers & prijzen

Chakra verdieping retreat

 • Gedeelde kamer 900,- pp
 • Privé kamer 1200,- pp

Ouder en kind retreat

 • Ouder en kind 1500,-
 • Ouder en 2 kinderen 1800,-

De prijzen zijn inclusief:

 • 6 overnachtingen
 • toeristenbelasting
 • bedlinnen
 • badhanddoeken
 • 18 lessen
 • gebruik van alle faciliteiten in de accommodatie
 • gebruik van yogamatten en materialen
 • 6 x diner, 6 x ontbijt
 • wifi, thee, water, fruit en noten

De prijzen zijn exclusief:

 • vliegtickets
 • reis- en annuleringsverzekering
 • lunch
 • autohuur

locatie & route

We verblijven in een mooie villa in st Gertrudis  Vanaf Amsterdam is het 2:15 uur vliegen en vanaf het vliegveld is het 20 minuten rijden naar de villa Boek je vlucht z.s.m dan is deze het voordeligst, het kan meer dan 100,- euro schelen. De route beschrijving volgt vlak voor de retreat dmv een locatie pin. 

eten en drinken

Deze week serveren we 2 vegan whole plant based maaltijden per dag. Samen met de kok hebben we een mooi en smakelijk menu samengesteld. We eten voornamelijk biologische groenten en fruit. Het diner bestaat uit 3 gangen. Heb je een allergie laat het even weten. Vrijheid is een van onze motto’s deze week. Je kunt lunchen bij een strandtent of ergens in een leuk stadje. Eet je liever in de villa dan kan dat ook.

ervaringen

Bedankt dat ik deze week even egoïstisch mocht zijn. Dat heeft mij veel goeds gedaan. Stilte is zuurstof. Sophie

Christina is a very passionate, funny and very profesional teacher. Christine

Bedankt voor je enthousiasme tijdens deze week en de ruimte die je geeft om je eigen behoefte serieus te nemen. Marloes

Translate »