Wie zijn wij?

Leef

je eigen

leven!

Christina Oud, 

Veel mensen omschrijven mij als spontaan, direct, nuchter en het lijkt erop dat ik wat humor heb.

Na een carrière als danseres in de Moulin Rouge in Parijs, makelaar, tandarts assistente en nog veel meer beroepen heb ik  nu mijn levensmissie gevonden. Zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en activeren om hun authentieke leven te leven. Yoga geeft mij veel handvatten, zeker als ik wat extra steun nodig heb om gebeurtenissen uit het verleden of  heden te kunnen verwerken. Voor mij staat persoonlijke aandacht centraal. De vraag om goed naar jezelf en je lichaam te luisteren hoor je vaak voorbij komen tijdens de lessen en retreats.

Wekelijks geef ik Yogalessen  en workshops bij Yogaschool Noord in Amsterdam en in dorpshuis de Beke in Ransdorp. Voor mensen die willen groeien geef ik coaching met als leidraad de Chakra’s. Bedrijven huren mij in voor mindfulness, yoga en meditatietraining. Een hands-on mentaliteit en nuchtere aanpak valt bij bedrijven in de smaak. Yoga en meditatie en transformatie  toegankelijk maken voor iedereen, dat is mijn doel. Yoga en meditatie op de werkvloer zorgt voor minder ziekteverzuim en is daarmee een mooie investering in het personeel en bedrijf. Ik ben moeder van een heerlijke zoon (Julien) en ook daar haal ik veel voldoening uit. Vanaf 2014 organiseer ik retreats. Elke groep die ik begeleid zorgt voor verdieping. Al meer dan 1000 mensen zijn bij mij op retreat geweest. Hier ben ik heel dankbaar voor. Op het moment dat ik merk dat de retreat een verschil heeft gemaakt bij een deelnemer dan ben ik gelukkig. Ik leef lekker, doe veel mooie dingen en kan mij goed focussen op de doelen die ik me stel. Ik ben nuchter down to earth en zonder humor is een retreat, les, training ondenkbaar. Met een dosis self spot en kwetsbaarheid voelen mensen zich vrij en durven zij de grenzen op te zoeken. Een warm bad waar veel gelachen wordt dat zijn de retreats van Bodysattva. Verantwoordelijkheid en daadkracht passen bij mij. Heb je vragen twijfel niet.

 

 

 

My passion is creating. My power is creating in reality. My dream is to share and inspire.

Esther Renkens, de kleine kookfabriek

(Kok, Ayurvedisch voedings- en levensstijlcoach)

In 2003 ben ik afgestudeerd als Ayurvedisch voedings- en levensstijl coach. Dit was voor mij het begin van een nieuw pad. Een Ayurvedische levensstijl brengt je dicht bij jezelf.

Ayurvedische voeding is kleurrijk en smaakvol; feestelijk. Vanuit mijn overtuiging dat een tevreden leven een eenvoudig en compassievol leven is, zijn mijn gerechten 100% plantaardig en werk ik met pure, ongeraffineerde producten.

Naast kok en coach ben ik een creatief, gepassioneerd, betrokken en trouw mens. Dit uit zich niet alleen in mijn vak, maar ook in de activiteiten in mijn vrije tijd: het onderhouden van mijn moestuin en bloementuin, zingen, beeldhouwen en dieren opvangen. Om te leven zoals ik doe, laat ik me inspireren door onder andere mijn partner Jelle, Maya Tiwari en Dr. Vasant Lad als Ayurvedisch deskundigen, Dr Greger als voedingsdeskundige en arts, Helen en Scott Nearing (Amerikaans radicale econoom, schrijver, politiek activist) wie 60 jaar volledig zelfvoorzienend geleefd hebben in een tijd dat dit niet meer vanzelfsprekend was.

Voor Christina kook ik met veel plezier tijdens de yoga retreats. Ik verzorg de maaltijden, kijk waar de behoeften liggen, voeg wanneer daar behoefte aan is kennis toe vanuit mijn Ayurvedische achtergrond en geniet van de groepsdynamiek en individuele processen die elke keer weer anders zijn.

 

Ik houd van de magie van adem

Titia Snip,Karma yogi en co-creator

 (ademcoach en creatief ondernemer)

In het dagelijks leven coach ik mensen, voornamelijk met ademsessies maar ook meditatie, mind-set, systemisch en creatief.  Ik vind dit ontzettend mooi om te doen, met mensen mee op het avontuur van persoonlijke ontwikkeling.  Naast het coachen van volwassenen, coach en begeleid ik ook kinderen en gezinnen.

Ik houd van de magie van de adem. De adem is een heel krachtig instrument en iedereen heeft er ervaring mee. Dat maakt dat adem coaching ook voor iedereen toegankelijk is. Naast individuele coaching geeft ik ook koud-watertrainingen in onze natuurlijke zwemvijver en organiseer ik regelmatig bezinningsweekenden op ons eigen terrein. Verder organiseer ik creatieve workshops voor groepen en individueel. Met als doel gezelligheid maar ook persoonlijke ontwikkeling of groepsontwikkeling. Kortom, ik houd van diversiteit en afwisseling.

Ik ben creatief, intuïtief, puur, invoelend, warm en eigenwijs, verder houd ik van verwondering, natuur, lezen en creëren.

Samen met mijn man, zoon van 18 (de andere zoon van 21 woont op kamers) en de katten woon ik net buiten Peize (Drenthe) in een oud huis met grote tuin. Hier ben ik helemaal op mijn plek.

Ik kijkt er naar uit dit avontuur met jullie aan te gaan, samen kijken en ervaren wat voor mooie dingen er aangeraakt mogen worden.

Meer lezen over Titia onze karma Yogi en co-creator

www.miraverwondering.nl

hans posthumus
hans posthumus

Leven vanuit wie je van nature bent

Janneke van Gerwen

 (life-coach en holistisch transformatietherapeut)

Dicht bij jezelf blijven. Leven vanuit wie je van nature bent. En van daaruit de keuzes maken die bij je passen. Dat is wat me drijft. En waar ik anderen mee wil inspireren. Want als je leeft vanuit je eigen puurheid en authenticiteit, dan ga je vanzelf stralen. En bewandel jij je levenspad een stukje lichter. Het brengt jezelf meer in balans en het heeft een positief effect op je omgeving. Hoe heerlijk is dat?!

Persoonlijke processen boeien me enorm. Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? En is dat wat je ook daadwerkelijk wilt? Of roept er iets anders diep vanbinnen? In de afgelopen 15 jaar heb ik mijn eigen persoonlijke ontwikkeling doorlopen door verschillende opleidingen en trainingen te volgen en mijn eigen processen aan te gaan. Je bent op dat vlak nooit klaar. Maar je komt wel steeds een stukje dichter bij wie je werkelijk bent en wat je te brengen hebt. 

Ik haalde o.a. mijn diploma tot outdoor life-coach en holistisch transformatietherapeut. Hou me veel bezig met systemisch en energetisch werk. Ben reuze geïnteresseerd in Sjamanisme. En bovenal véél buiten in de natuur te vinden. Dè plek waar ik me oplaad, tot rust kom, mijn inspiratie haal en mijn creativiteit gaat stromen. Juist vanuit de stilte in de frisse buitenlucht voel ik dat ik leef!

Tijdens de retreats lever ik graag mijn bijdrage aan de veilige bedding voor de groep. Met de uitnodiging je open te stellen en heerlijk jezelf te zijn, zodat er ruimte kan ontstaan voor persoonlijke groei. Indien gewenst kan ik je ondersteunen door middel van energetisch werk en/of coaching. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op Tenerife en er samen een onvergetelijke week van te maken. Op naar een stukje meer lichtheid en authenticiteit in het leven! Laten we gaan strálen!

Graag tot dan! 

zonnejans.nl

Janneke van Gerwen
Janneke van Gerwen
Translate »