Transformatie psilocybine reis / truffelceremonies

Livemuziek, massage, sound-healing, maaltijd, hapjes en drankjes 

Een co-creatie van Christina Oud Bodysattva en gast professional

Wanneer zijn wij de begeleiders voor jou?

 • Als je opzoek bent naar een warm en zorgzaam nest om in te reizen.

 • In mijn tiny house zorg ik voor iedereen tot in de puntjes. We verzorgen je met liefde en warmte, ons hart staat voor je open. WIJ zijn er voor JOU!

 • Jouw proces is op deze dag het meest belangrijk.

 • Dankbaarheid is het gevoel dat naar boven komt op het moment dat mensen zich overgeven aan het “medicijn”. Op het moment dat jij als reiziger geen verwachtingen hebt verschijnt er het meest.

Klinkt het onderstaande bekend?

 • Voel jij je overweldigt door het leven?
 • Ervaar je mentale, emotionele of fysieke pijn? Of diepe emoties zoals verdriet en angst?
 • Heb je het gevoel vast te zitten in een depressie of vastzittende patronen of verslaving?
 • Ervaar je vaak stress in het leven en heb je moeite met het vinden van rust?
 • Ben je gewoon nieuwsgierig naar je zelf? Ben jij al een tijdje bezig met zelfontwikkeling en wil je graag een stapje dieper gaan?

Lees dan verder want dan is deze dag retreat iets voor jou.

wat ga je doen?

Deze innerlijke reis geeft je nieuwe inzichten waardoor je nieuwe stappen kunt zetten. Voor de één kan het de verwerking zijn van een stukje pijn en verdriet, het toestaan of loslaten. Voor de ander gaat het erom het diepe vertrouwen in zichzelf te willen voelen.

De reis die wij gaan maken geeft je in ieder geval inzicht in jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en patronen waardoor er ruimte ontstaat in jouw systeem. Ruimte om te kijken naar blokkades, pijn en verdriet. Je komt in contact met de enorme genezende kracht in jezelf, juist door liefdevol naar deze blokkades te kijken. De psilocybine kan zorgen voor emotionele ontlading maar ook voor mooie visuele ervaringen en eenheidsbewustzijn.

Wat je intentie of thema ook is, je krijgt wat je op dit moment in je leven nodig hebt om vooruit te komen. Dit retreat geeft je de juiste tools om je te helpen op je pad van bewustwording en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Deze reis brengt je in contact met je innerlijke wijsheid.

We begeleiden je naar rust en ontspanning en voorbij je denkende brein naar je onderbewuste. De plek waar mentale, emotionele klachten maar ook veel fysieke/psychosomatische klachten ontstaan. Door onze ervaring als mens, transformatie therapeut, yoga docent en coach kunnen we je verder en dieper begeleiden.

Wat kun je verwachten?

 • Iedere reis is anders en dienend aan het moment in je leven waar je nu bent. Zo kan een ceremonie nieuwe inzichten opleveren voor de toekomst of juist oud zeer in kaart brengen en je helpen met het verwerken en transformeren ervan. Iedereen ervaart de reis op zijn of haar eigen manier en voor velen is het een van de meest bijzondere en meest waardevolle spirituele transformerende ervaringen van hun leven. De reis kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding.Verbinding met het grotere geheel en vooral de verbinding met jezelf. Het kan je helpen met hetgeen je wil loslaten of wat je juist mag omarmen. Psilocybine begeleid je diep naar binnen, naar je basis en kan je jouw eigen kracht tonen en laten ervaren.

Truffels/psilocybine kunnen je onder anderen helpen om:

 • Patronen te doorbreken
 • Inzichten te verkrijgen
 • ‘Opnieuw’ kennis te maken met wie je bent
 • Mentaal- emotioneel of psychosomatische klachten inzichtelijk te maken en helen.

Hoe ziet de ceremonie dag eruit?

Het programma kan qua tijden en invulling iets anders lopen naar gelang de behoefte van de groep en/of het inzicht van de retreat leiders.

10:30 uur Aankomst en omkleden

11:00 uur Openingscirkel en het uitspreken van een intentie. Een kopje gewone thee. 

11:30 start van de ceremonie welke tot ongeveer 21:00 zal duren. Voor iedere reiziger is er voldoende tijd om alles ten volle te beleven en doorvoelen.

21:00 vertrek naar huis (alleen als je er helemaal klaar voor bent) 

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Christina. 

prijs

Jouw investering voor de Transformatie psilocybine reis bedraagt € 275,00.

Je investering voor de tweedaagse truffelceremonie bedraagt € 390,00.

aanmelden

Na aanmelding ontvang je een intakeformulier welke je z.s.m. na aanmelding, maar uiterlijk binnen 2 dagen retour dient te sturen.

Wil je je aanmelden? Lees dan a.u.b. eerst de contra-indicaties door. Als je een van de onderstaande gezondheidsproblemen (of de symptomen ervan) hebt, neem dan contact met ons op zodat we je opties kunnen bespreken en eventuele zorgen kunnen wegnemen. Afhankelijk van de ernst van je klachten is het eventueel alsnog mogelijk om met de juiste voorbereiding en overleg met je arts/behandelaar deel te nemen aan de ceremonie.

Een lijst met absolute contra-indicaties en/of contra-indicaties:

 • Zwangerschap/borstvoeding
 • Epilepsie
 • (Ernstige) Hartproblemen/pacemaker
 • (Ernstige) nier-, lever- of schildklierproblemen
 • Diabetes
 • (Ernstige) hoge bloeddruk
 • Allergie voor schimmels/paddenstoelen
 • Psychose/Schizofrenie (of aanleg hiervoor bij jezelf of directe familie)
 • Bipolaire stoornis
 • Borderline

Contra-indicaties voor medicijngebruik

 • Antidepressiva (SSRI)
 • Medicatie met MAOI, Benzodiazepinen (alle medicatie eindigend op pam), Tramadol, Lithium

Gebruik je medicijnen die hier niet vermeld staan? Raadpleeg dan jouw specialist/apotheker.

locatie & route

Mijn tiny house in het vogelnatuur gebied in Amsterdam (Bloemendalergouw in landelijk Noord). Het is een prachtige plek waar al vele mensen inspiratie hebben opgedaan.

eten en drinken

We serveren een lichte maaltijd na het reizen en er zijn veel hapjes en drankjes aanwezig mocht je eerder iets wille eten of drinken. 

Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. De maaltijden bestaan uit een combinatie van veganistische en vegetarische gerechten en delicatessen. Indien je strikt veganistisch eet of allergieën hebt, kun je dit bij je boeking aangeven.

E. Renkens
E. Renkens
Heerlijk elke keer om met Christina samen te werken en iedereen te verwennen met lekker, gezond, plantaardig eten. Ik geniet elke keer van de transformaties die de deelnemers doormaken en kijk meteen uit naar de volgende.
Ine de Haas
Ine de Haas
Weer een heerlijke Yin Yoga les gehad!
Gerrit
Gerrit
Hele gezellige groep om yoga te doen helaas het laatste half jaar in de lappenmand
Wiesje Dijker
Wiesje Dijker
Christina ervaar ik als een zeer kundige, enthousiaste en gedegen yogajuf. Haar lessen zijn warm, persoonlijk en erg fijn! Absolute aanrader👌
jeanine louwerse
jeanine louwerse
In Christina’s yoga les kon ik eindelijk mijn spanning loslaten. Ik hervond mezelf. Ze zorgt voor een veilige inspirerende en ontspannen sfeer en humor is nooit ver weg.
Angela Kops
Angela Kops
Dit jaar ben ik als masseur én als deelnemer op yoga retreat naar Schiermonnikoog geweest. Ik heb ontzettend genoten! Van de yogalessen, van de verbinding met iedereen, van het heerlijke eten van Esther, van het zwemmen, de workshops, de drumcirkel etc.etc. Alles wordt heerlijk down to earth en met zoveel liefde, wijsheid en humor gebracht door Christina.♥️ Aanrader! 👍 Angela
Ilse Zijlstra
Ilse Zijlstra
Wauw, wat heb ik een fantastische week op Schiermonnikoog gehad! Na een heftige periode leek me dit perfect om bij te komen en weer in contact met mezelf te komen. En dat heb ik zeker zo ervaren! Ik voelde me zo opgeladen door deze week en weer mijn vrolijke zelf toen ik weer op de boot naar huis stapte. Het retreat is zo mooi gevuld dat alles perfect bij elkaar past om weer volledig op te laden en tot jezelf te komen. De voedzame veganistische maaltijden waren heerlijk en je bent echt vlakbij het strand waar ik heerlijke strandwandelingen heb gemaakt en heb gezwommen in de zee! De sfeer in de groep en de veilige sfeer die Christina creëert was zo fijn! Ik voelde me zo welkom bij deze fijne en lieve mensen. Er was genoeg ruimte voor mezelf en genoeg te doen qua yoga, workshops, stiltewandeling, massage en reiki. Wauw ik voel me zo dankbaar voor deze fantastische week en ik was graag langer gebleven.
Jeanet Sluijs
Jeanet Sluijs
Alweer even thuis na 2 weken op Schiermonnikoog te zijn geweest als deelnemer en masseur tijdens de yoga en transformatieweken. Wat een mooie ontmoetingen en verbindingen hebben er plaats gevonden gedurende deze weken. De fijne yogalessen, de sharings( zo waardevol) de stiltewandelingen, de cacaoceremonie en niet te vergeten het fantastische eten klaargemaakt door Esther, onze kokkin. Om maar iets te benoemen. Ik kijk er in ieder geval met een mooi gevoel, nieuwe inzichten en nieuwe vriendschappen op terug. Dit was met recht een mooi cadeau.
Selma Hilgersom
Selma Hilgersom
Body Sattva is really something different. I came to relax and do nothing - it turned out to be a through journey into yourself and a 'deep cleanse' of your whole physical, emotional and energetic system. Christina works miracles in creating supportive and safe group dynamics, and she is very knowledgeable on everything that is touched upon. I truly came back a wiser and happier person after spending a week on Schiermonnikoog. Allow yourself this investment in you, I promise - it is worth it :).
D F
D F
Een heerlijke week op Schiermonnikoog doorgebracht met yogadocent Christina, een combinatie van Pipi Langkous en een hele wijze vrouw. Het was veel meer dan een yogaweekje op een leuk eiland: geweldig vegan eten, fijne yoga, verdiepende workshops en ceremonies. Wat een cadeau voor mezelf was het!
Translate »