Privé retreat een dag alleen voor jou

Your great reset

  • Meditatie

  • Coaching

  • Yoga les

  •  Finse Sauna

  • Cacao ceremonie

Een dag helemaal voor jou. Vol met ontspanning, verdieping, inspiratie en plezier. Tijdens deze 1-day retreat neem je de tijd om erachter te komen wat je echt voelt en wil, zodat je een succes kunt maken van YOUR GREAT RESET. Wat heb je nodig en wat laat je los? Weet wat je wil en kies voor jezelf in ieder geval vandaag. Vergeving is het thema waar we mee werken tijdens de one-day retreats.

De hele dag staat in het teken van ontspanning en verbinding. Door medidatie, yoga en de Ceremonie komen we in contact met onszelf. Je gaat los laten . Dit alles met het doel je te inspireren zodat jij jouw authentieke leven gaat leven.

Heb je een bepaald thema waar je aan wilt werken of zit je met bepaalde levens vragen dan is er alle ruimte om in de 1 op 1 begeleiding duidelijkheid te krijgen op deze vraagstukken van waaruit je verder kunt.

De Finse sauna zorgt voor de nodige ontspanning om af te koelen spring je in het meer of je gebruikt de buiten douche.

Een helde dag voor jou waarin jij centraal staat.

Voel jij een JA stuur dan een mailtje dan kijk ik samen met jou naar een retreat dag die helemaal gemaakt is voor jou.

opties: massage, microdosering ( truffel)

Bodysattva

Geheime lokatie maar in Amsterdam aan het water in de natuur

Investering: 250,-

Wanneer

Geen evenementen
Angela Kops
Angela Kops
Dit jaar ben ik als masseur én als deelnemer op yoga retreat naar Schiermonnikoog geweest. Ik heb ontzettend genoten! Van de yogalessen, van de verbinding met iedereen, van het heerlijke eten van Esther, van het zwemmen, de workshops, de drumcirkel etc.etc. Alles wordt heerlijk down to earth en met zoveel liefde, wijsheid en humor gebracht door Christina.♥️ Aanrader! 👍 Angela
Ilse Zijlstra
Ilse Zijlstra
Wauw, wat heb ik een fantastische week op Schiermonnikoog gehad! Na een heftige periode leek me dit perfect om bij te komen en weer in contact met mezelf te komen. En dat heb ik zeker zo ervaren! Ik voelde me zo opgeladen door deze week en weer mijn vrolijke zelf toen ik weer op de boot naar huis stapte. Het retreat is zo mooi gevuld dat alles perfect bij elkaar past om weer volledig op te laden en tot jezelf te komen. De voedzame veganistische maaltijden waren heerlijk en je bent echt vlakbij het strand waar ik heerlijke strandwandelingen heb gemaakt en heb gezwommen in de zee! De sfeer in de groep en de veilige sfeer die Christina creëert was zo fijn! Ik voelde me zo welkom bij deze fijne en lieve mensen. Er was genoeg ruimte voor mezelf en genoeg te doen qua yoga, workshops, stiltewandeling, massage en reiki. Wauw ik voel me zo dankbaar voor deze fantastische week en ik was graag langer gebleven.
Jeanet Sluijs
Jeanet Sluijs
Alweer even thuis na 2 weken op Schiermonnikoog te zijn geweest als deelnemer en masseur tijdens de yoga en transformatieweken. Wat een mooie ontmoetingen en verbindingen hebben er plaats gevonden gedurende deze weken. De fijne yogalessen, de sharings( zo waardevol) de stiltewandelingen, de cacaoceremonie en niet te vergeten het fantastische eten klaargemaakt door Esther, onze kokkin. Om maar iets te benoemen. Ik kijk er in ieder geval met een mooi gevoel, nieuwe inzichten en nieuwe vriendschappen op terug. Dit was met recht een mooi cadeau.
Selma Hilgersom
Selma Hilgersom
Body Sattva is really something different. I came to relax and do nothing - it turned out to be a through journey into yourself and a 'deep cleanse' of your whole physical, emotional and energetic system. Christina works miracles in creating supportive and safe group dynamics, and she is very knowledgeable on everything that is touched upon. I truly came back a wiser and happier person after spending a week on Schiermonnikoog. Allow yourself this investment in you, I promise - it is worth it :).
D F
D F
Een heerlijke week op Schiermonnikoog doorgebracht met yogadocent Christina, een combinatie van Pipi Langkous en een hele wijze vrouw. Het was veel meer dan een yogaweekje op een leuk eiland: geweldig vegan eten, fijne yoga, verdiepende workshops en ceremonies. Wat een cadeau voor mezelf was het!
B B
B B
Deze retreat bevat voor mij alle aspecten waarnaar ik zocht op het moment dat ik de wens voelde om op retreat te gaan. Warmte, wijsheid, diepgang, plezier, gezonde voeding, fijne yogalessen, ruimte voor bezinning en nog veel meer. Voel me gevoed terug gekomen van deze week. Waarvoor veel dank. Zeer zeker een grote aanrader.
Vicky Broos
Vicky Broos
Ik ben meegeweest op retraite op Schiermonnikoog en het was heel erg fijn. In 7 dagen heel veel handvatten gekregen om dichterbij mezelf te komen; meerdere vormen van yoga, dansen, vergeving, gezond eten, zwemmen, meditatie, massage, reiki, chakraleer. Het eiland Schiermonnikoog is heel fijn en prachtig wijds. De locatie waar we verbleven is wat gehorig maar heeft een hele fijne energie. Het voelde als een hele rijke week. Ik ben er nog een beetje van aan het bijkomen (was ook wel een vol programma en ik wil dan overal aan meedoen 😛 ) Maar ik voel dat mijn lijf meer open staat en meer ontspannen is. Dat is me erg dierbaar en daar ben ik dankbaar voor. Christina zet een mooie en warme sfeer neer, heeft fijne mensen om zich heen verzameld om mee te helpen en een geweldige chefkok geregeld om 3x per dag ons te voorzien van voedzame maaltijden. Wat een feestje en een geweldig cadeau aan mezelf. Zeker een aanrader! Ik zou wel zorgen dat je voordat het begint een paar dagen vrij hebt en zeker ook erna want er gaat veel loskomen.
Masja Zeegers
Masja Zeegers
Geweldige yoga retreat op het prachtige Schier. Echt een cadeau aan je zelf!
Nina Scheres
Nina Scheres
Voor de derde keer alweer geweest en opnieuw genoten van de yoga, de goede zorgen, de fijne mensen, de verbinding en het mooie eiland. Veel onverwachte en toffe ervaringen. Een stilte-lunch hoeft voor mij niet, maar het drummen en dansen des te meer... wat was dat leuk! Ik raad iedereen een week yoga, healing en zelfreflectie bij bodysattva aan om bij te komen / te resetten na een hectisch jaar / dichter tot jezelf te komen.
Christine Kortland
Christine Kortland
Super week gehad. Mooie momenten beleefd. Heerlijk gegeten. Goeie begeleiding. Het is veel meer dan een yogaweekje. Er is goed over nagedacht. Christina is een topper!
Translate »