Mijn lijf is niet gemaakt voor kou!

Hoe verander je donker en koud in zonnig en warm?
Het is donker en koud.
Dit kan toch niet goed zijn voor je botten of wel soms?

Ik wil niet oud worden in dit weer. Sinds een paar dagen ben ik 41 en het wordt tijd dat ik iets ga doen aan mijn oudedagsvoorziening. Ik kom nu al bijna de deur niet uit, laat staan als ik ouder ben. Ik moet het gaan regelen. Een huisje op een zonnige plek waar het altijd bikiniweer is. Nu loop ik altijd al snel in mijn nakie. Kleedkamers van de sportschool, sauna’s, het pashokje in de kledingwinkel. Overal waar mijn kleding uit moet sta ik al snel ongegeneerd in mijn blootje.

Laats bij de Albert Heijn. Ik sta bij de balie waar ze postzegels verkopen en mijn zoon van 5 trekt zo mijn loshangende harembroek van mijn kont. Ik had van alles in mijn handen en kon dit onmogelijk even neerleggen. Richting de grond bukken en mijn boodschappen op de vloer leggen was geen optie aangezien ik die dag toch echt wel een hele kleine string droeg. “Julien, doe mama’s broek omhoog, kom op nou doe mama’s broek omhoog!” Het mocht niet baten. Ik stond in de rij met mijn broek naar beneden, in mijn string voor de kassa van de Appie. En die kleine jongen van mij lachen. Samen met z’n vriendje de grootste pret. Ze gingen zelfs op een afstandje staan kijken met als gevolg dat ik natuurlijk niet ging gillen dat hij nu écht even mama’s broek omhoog moest doen. Hiermee zou ik alleen nog maar meer de aandacht op m’n behoorlijke achterwerk vestigen. De jongens lagen ondertussen dubbel van het lachen. Gelukkig was ik snel aan de buurt legde mijn boodschappen neer op de toonbank en trok mijn brok omhoog. Op dat moment kwam er een oudere Amsterdamse dame langs die het dus allemaal gezien had en zei: “Meid, dat ken gebeure, daar make wij ons echt niet druk om hoor! Ik vond dat de vrouw helemaal gelijk had en antwoordde dan ook: “U heb helemaal gelijk.” Later heeft Julien het nog wel eens vaker geprobeerd, maar nu ben ik voorbereid want het moet natuurlijk geen gewoonte worden zeg!

String

Ik ben van de string. Overal draag ik een string. Maar eh… strings zijn al een hele tijd hartstikke uit. Ja, nou en…. Laatst waren wij naar Turkije op vakantie in een heerlijk ressort. Als ik ergens voor het eerst kom dan kijk ik heel even de kat uit de boom. Kan ik hier wel een string aan? Krijgen mensen geen hartaanval en zorg ik dan niet voor opstootjes? Nu was ik dit jaar al voor de tweede keer in het zelfde ressort dus ik ging er van uit dat ze me nu wel zouden kennen van vorig jaar. Dus mocht ik van mezelf wel in een string. Zo gezegd zo gedaan. Ik de string aan. Met de veter tussen mijn dikke billen liep ik vol zelfvertrouwen de zee in. De reacties waren opvallend lauw. Dat komt mooi uit want dan kan ik volgend jaar ook topless!

Translate »