de blauwe kamer

Deze kamer is op de begane grond van de villa en heeft uitzicht op de sfeervolle galerij en grenst aan de meditatieruimte. De badkamer wordt gedeeld met de roze en de lavendel kamer. Er zijn 2 eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan kunnen worden geschoven. Tegen elkaar of apart? Er blijft voldoende ruimte voor comfort.

De badkamer wordt gedeeld met de roze en de lavendel kamer.

Prijzen

 • 2 personen € 725,- pp
 • 1 persoon € 1025,-


*Deze kamer kun je ook delen met een andere (nog onbekende) yogi de prijs voor 1 bed is dan € 850,-

de bordeaux kamer

Vind je het leuk om een kamer te delen met mensen die je nog niet kent? Of wil je met een vriendengroep komen? Dan is deze kamer ideaal. Er staan 4 eenpersoonsbedden en er geldt een vaste prijs per bed. De kamer heeft zeezicht en is gelegen op de begane grond aan het einde van de sfeervolle galerij.
De Bordeaux kamer heeft een eigen badkamer met 2 douches en een wc.

prijzen

1 persoon: € 700,-

de groene kamer

Deze kamer op de eerste verdieping is ruim en de groene kleur straalt een rustige sfeer uit. Vanuit deze kamer zie je de vulkaan en de tuin. Er is een directe toegang tot een groot terras. De badkamer wordt gedeeld met de rode kamer.

prijzen

 • 2 personen: € 825,- p.p.
 • 1 persoon: € 1025,-

de lavendel kamer

Deze kamer is knus en gelegen op de begane grond in de villa. De badkamer wordt gedeeld met de roze en blauwe kamer. Er is een Spaans tweepersoonsbed met een stevig matras. Let op: Deze kamer heeft geen raam naar buiten. Deze kamer is centraal gelegen in de villa (kan wat gehorig zijn).

prijzen

1 persoon: € 700,-

de rode kamer

Deze kamer is romantisch en zeer sfeervol ingericht en heeft een antiek hoog Spaans hemelbed. Via de schuifpui heb je toegang tot een groot terras. Je hebt uitzicht op de vulkaan en tuin. De badkamer wordt gedeeld met de groene kamer.

prijzen

 • 2 personen: € 825,- p.p.
 • 1 persoon: € 1025,-

de roze kamer

Dit is de enige éénpersoonskamer van de villa. Deze kamer heeft een zeer fraai antiek bed, er heerst een warme sfeer en biedt veel privacy. Door de ramen met houten luiken heb je uitzicht op de tuin. De badkamer wordt gedeeld met de blauwe en de lavendel kamer.

prijzen

1 persoon: € 925,-

de suite

De zéér ruime suite heeft een privé badkamer en biedt veel privacy. Er is uitzicht op zee en het eiland La Gomera. Er staat een groot tweepersoonsbed en er is meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van 1 single bed. De suite is gelegen op de eerste verdieping van de villa aan het einde van de gang en geeft direct toegang tot een ruim terras.

prijzen

 • 3 personen: € 775,- p.p.
 • 2 personen: € 925,- p.p.
 • 1 persoon: € 1275,-

de witte kamer

Deze kamer heeft een enorm tweepersoons hemelbed van 180 cm breed en een groot eenpersoonsbed van 120 cm breed. Je hebt een ruime privé badkamer en toilet. De kamer ligt op de begane grond aan de schitterende galerij.

prijzen

 • 3 personen: € 725,- p.p.
 • 2 personen: € 875,- p.p.
 • 1 persoon*: € 1100,-

Kom je alleen en wil je deze kamer delen met 1 andere (onbekende) Yogini/Yogi dan is de prijs € 925,- per persoon. De kans bestaat dat je de kamer voor jezelf hebt.

Translate »