Hé jij lekker wijf!
Kom jij ook 29 juni ?
Op 29 juni komen alle lekkere wijven bij elkaar om zich nog sterker en mooier te voelen.
Afgelopen woensdag zag ik veel lekkere wijven.
We dansten onze eierstokken uit ons lijf en maakten echt contact.
Wat voor types zijn dat nou eigenlijk?
E = Wilde krullen, grote vrouw, bewust van haar energie een power chick. Dit is wat zij voornamelijk komt halen- verbondenheid en rust, alle agressie uit haar lijf dansen om meer bij haar Yin en vrouwelijke kant te komen. Dit is wat zij komt brengen: energie, kracht, hele mooie hoge lange gilletjes die ik ook wil leren. Ze brengt sensualiteit die aanstekelijk werkt op de andere vrouwen. Je ziet dat power vrouwen best benaderbaar zijn. Kortom heerlijk wijf met pure kracht.
C= Lang zwart haar, klein, gereserveerd en afwachtend. Bewust.
Dit is wat zij kwam halen- verbondenheid, respect voor haar eigenheid. Dit is wat zij komt brengen: inspiratie om dicht heel dicht bij jezelf te blijven. Heerlijk om te zien dat niets haar kan verstoren zij maakt het contact met zichzelf en dan met de ander ze is hier echt voor zichzelf ze danst op haar ritme en met haar betrouwbare stille kracht is zij zo sterk dat ze een gangmaker blijkt te zijn.
S= de mooie, je kent dat wel van die hele mooie vrouwen met egale huiden, de slanke de vrouw die uit een magazine komt lopen. Wat komt zij halen: verbondenheid met andere vrouwen, nieuwsgierig, is dit wel wat voor mij? Wat komt zij brengen: de transformatie van loslaten van verwachtingen, loslaten van regels, loslaten van het idee dat dansen mooi moet zijn voor anderen, zij inspireert en geeft energie, ze gaat mee met de flow en geniet en doordat ze geniet wordt ze mooi van binnen uit.
Dit verhaal gaat nog verder op mijn facebook, blog en nieuwsbrief.
Meer weten over hoe jij ook dat lekkere wijf in jou kan ontdekken?
En kom naar onze one day retreat op woensdag 29 juni in Amsterdam
150,- euro
Massages, yoga, workshop Aromatherapie, goodie bag, ecstatic dance, lunch door Chef-Kok loslaten en rust. Een hele dag alleen maar voor jou.
T= de vrouw die wat kwijt wil. De vrouw die wat kwijt moet er zijn dingen in haar leven die niet lekker gaan ze wil graag dat het goed loopt maar het stagneert. Alles heeft ze geprobeerd Yoga, meditatie, rust, gesprekken, Gaia films, therapie en alles helpt maar er blijft die onrust die drang naar ik wil andere energie door mijn lijf laten stromen. Ik wil los, los zodat ik kan opladen, uit mijn hoofd in mijn lijf.
Want mijn lijf begrijp ik ten minste de rest komt later. Zij komt kwetsbaarheid brengen, de noodzaak van bij jezelf naar binnen gaan is bij haar te voelen. Ze gaat los ze schreeuwt, gilt, stampt en is haar mooie rauwe zelf op een veilige plek waar deze rauwheid wordt gewaardeerd en wordt omgezet naar female power.
A= de vrolijke meid waar alles wel lekker bij loopt en die het wel fijn vindt om samen te zijn en weer dichter bij zichzelf te komen.
Ze gaat lekker mee met de ecstatic reis ze heeft het al vaker gedaan ze weet wat er zich kan aandienen. Ze is in staat om zich met zichzelf en met anderen te verbinden ze maakt oogcontact. Zo rolt ze over de vloer en doet haar ding. Ook zij haalt uit de energie van de anderen haar kracht en inspiratie om haar leven zo vorm te geven dat het steeds meer haar authentieke leven wordt.
T= De stille. De stille vrouw de vrouw die in eerste instantie niet zo opvalt. Zo’n vrouw waarvan je denkt he wat leuk dat jij ook aan Ecstatic dance doet. Zo’n vrouw die eigenlijk overal bij past. Maar oei joei joei, wat gaat zij los. Ze laat alle verwachtingen gaan ze graaft diep ze is zoveel meer dan dat wat men van haar verwacht. Ze zoekt de verbondenheid tussen vrouwen zonder dat ze van alles over zichzelf hoeft te vertellen. Bij de kring aan het einde komt het los ze laat haar emoties gaan en met dit warme smelt water smelt zij de ijsberg van verdriet en pijn kleiner. Elke week wordt deze berg kleiner en wordt zij vrijer.
I= De vermoeide moeder, Ik ben moe gilt het uit al haar poriën. Ja ik ben gelukkig met mijn gezin en kinderen, ja ik ben blij met mijzelf en met mijn baan maar tjonge jonge waar blijf ik?
De vrouw die eindelijk de tijd heeft genomen om even te ontvluchten aan alle dagelijkse verantwoordelijkheden. Deze vrouw laat alles bij de deur achter want ze waant zich in een wereld die niet gekker kan zijn dan de wereld waarin ze nu al leeft. Maar deze Ecstatic wereld is de wereld waar zij centraal staat. Ze danst, gilt, schreeuwt rolt en nu echt alleen maar voor zichzelf ze trekt zich nergens wat van aan want die wereld van continue beschikbaar zijn die is daar buiten. MAAR NU EVEN NIET! ook weer zo’n heerlijk wijf!
C= Christina Oud. Het enige lekkere wijf dat genoemd wordt met voor en achternaam.
Zij zorgt voor de muziek, de drums, het sound-bath. Ze zweept de lekkere wijven op tot dat zij het zelf overnemen. Zij zorgt voor de veiligheid de troost achteraf en de setting waarbij je helemaal kunt los laten en jezelf kunt zijn. Zelf danst ze haar emoties uit haar lijf en wordt een met de groep. Ze gilt en klapt verbind en ook bij haar komen er tranen want ook haar innerlijk kind wil aandacht. Space holding is haar ding ze ziet, voelt en reageert op wat de groep nodig heeft niemand blijft achter we zijn samen en je hoort erbij.
Geschreven vanuit de drang om mensen niet alleen maar vrouwen maar ook mannen te laten zien dat het een cadeau is dat Ecstatic dance. Dat ook jij er veel uit kan halen.
29 juni dus. Inschrijven kan via de site en o ja we hebben nog plekken vrij tijdens de retreats in juli niet veel maar wel een plekje voor jou Lekker Wijf/Gozer is er altijd,
Veel liefs en delen is lief.
Het bovenstaande stuk heb ik geschreven op 20 juni 2022
Heb je interesse in Ecstatic dance of een retreat twijfel niet en stuur even een mailtje.
inhale the good shit
Translate »