je bent mooi zoals je bent

Sophie Rus (1985), fotografe en founder of Yoga Spiegel

Mijn enthousiasme en creativiteit uit zich op het gebied van vormgeving, beelden en concepten creëren. Daarnaast ben ik nog werkzaam als verpleegkundige. Ik ben vaak in de yogaschool te vinden. Tijdens deze yogavakantie komt alles samen wat ik belangrijk vind in het leven. Aandacht, zelf liefde, gezondheid, reflectie en groei. Ik wordt een (nog) fijner en sterker persoon, het is voor mij belangrijk om dit op een verfrissende en creatieve manier uit te dragen naar anderen. Mijn Yoga spiegel project tijdens deze drie retreats op Tenerife dragen hier voor een groot deel aan bij.

Wat is Yoga Spiegel?

Yoga spiegel is een vorm van zelfreflectie. Er zullen minimaal 100 foto’s worden gemaakt. Daaruit kies je er 20. Van je favoriete foto’s kan ik er 5 nabewerken, bijvoorbeeld een tekst of symbool erin. Retoucheren van foto’s doe ik niet, je bent mooi zoals je bent! Je stelt jezelf centraal in een foto sessie, waarbij ik jou fotografeer en coacht. Je zoekt welke (yoga)houding en omgeving bij jou passen, gericht op wat zich aandient op dat moment. Dus: de fotosessie kan overal op het eiland plaatsvinden. Hoe werkt dit? Ik ga samen met jou kijken wat je wilt vastleggen tijdens de fotosessie(s). Een emotie, een vraag, een gevoel, een wens. Er is veel mogelijk. Samen gaan we bepalen wat het thema wordt van de fotosessie. Daarbij ben jij continue de baas.

Wat brengt jou dit?

Als verdieping tijdens jouw yoga vakantie ga ik samen met jou opzoek naar je kracht dan wel kwetsbaarheid. De kosten voor een sessie zijn 45,-  euro. Voor meer informatie en vragen ben ik bereikbaar via de mail: sophierus@hotmail.com

 

Translate »