Yoga gaat niet om lenigheid. Yoga is voor iedereen

Christina Oud (1973), yoga docent

Veel mensen omschrijven mij als spontaan, direct, nuchter en het schijnt dat ik wat humor heb. Na mijn studie aan de balletacademie heb ik veel in het buitenland gewerkt als danseres. Lang geleden ben ik begonnen met lesgeven aan kinderen en volwassenen in sport en dans.Tijdens mijn carrière als danseres kwam ik in de ban van Yoga. Vele jaren later ervaar ik wekelijks wat yoga voor mensen kan doen en dit gun ik iedereen. Yoga geeft veel handvatten voor een gebalanceerd leven, want soms hebben we extra steun nodig om gebeurtenissen uit het verleden of situaties in het heden te kunnen verwerken.

Voor mij staat persoonlijke aandacht centraal in de lessen die ik geef. Ik zal je uitdagen om goed naar jezelf en je lichaam te luisteren. Ik ben graag onderdeel van jouw pad naar balans. Buiten de yoga lessen die ik geef run ik een gezin en ben ik Life coach en Reiki therapist. Ik interesseer me voor Chakra therapie, psychologie, Zen interieur styling, Tai-chi en gezonde voeding. Recent heb ik cursussen gevolgd in mind-fullness, Shin-Do, kleurentherapie, Feng-Shui en Vipassana meditatie. Ik zal je uitdagen om goed naar jezelf en je lichaam te luisteren. Door de vele yoga vakanties die ik gedaan heb weet ik wat ik soms miste en wel terug wil zien in onze yoga retreat.

Het inspireren van mensen en het bieden van kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste doelen. Ontspanning en kwaliteit kunnen naar mijn mening prima samen gaan. Ik geef les in Postnatale Yoga en baby massage, Slow-flow, Stong-Flow, Chakra yoga en Yin yoga.  De leraren en personen die mij inspireren zijn: Mijn zoon Julien, mijn lieve vrienden. Baerbel Bee Miessner, Selina Pagonakis en al mijn leerlingen.

 

Translate »