Hierbij een uitnodiging voor de 100 vrouwen podcastdag en de 65ste verjaardag van Marcel Musters, speciaal voor jou. Leuk als je erbij bent.

Bodysattva heeft een kraampje en achter dat kraampje sta ik soms, want ik doe ook veel organisatorische dingen. Maar Eefje is er altijd. Dus wil je iets weten over de retreats of vind je het gewoon gezellig om te komen kletsen, helemaal leuk.

De entree is gratis en Huis Mus geeft veel leuke dingen weg. Dus alle fans van mugmetdegoudentand en Hertenkamp, kom om 14:30 uur naar de Tolhuistuin in Amssterdam.

  • Zondag 23 juni 2024 van 14.30 tot 20.00
  • Tuinfeest voor iedereen toegankelijk, gratis, van 14.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: Tolhuistuin (in de tuin), Tolhuisweg 3. 1031 CL Amsterdam Noord

De 100 vrouwen podcastdag

Zondag 23 juni vieren we alle vrouwen. We vieren de opening van Huis Mus. En we vieren dat Marcel Musters 65 wordt.

Veel vrouwen van de podcast zijn aanwezig. Iedereen is welkom. Entree is gratis.

Met verrassende mini optredens van Marjan Luif (podcast afl. 4), Meral Polat (afl. 12),Christine van Stralen (afl. 20), Baby Dee (afl. 31), Bho Roosterman (afl. 33), Lucretia van der Vloot (afl. 40), Ricky Koole (afl. 57) e.v.a.

  • Pablo Cabenda presenteert.
  • Nina Beem zorgt voor ‘verbindend entertainment’.
  • Bho Roosterman geeft een erotische borduurworkshop.
  • Marnix van Wijk maakt live een bonuspodcast.

Er is een open podium voor vrolijke optredens zonder versterking van max 10 minuten.

Als je ook ‘iets’ wil doen, wat we leuk vinden, laat het ons weten! Aanmelden kan via post@huis-mus.com

GEEN KADO’S

Als je toch iets wil geven, is een donatie voor Huis Mus zeer welkom  NL88 RBRB 88.42.17.36.14

Deze dag wordt georganiseerd i.s.m. Anya Čonkić (afl. 1) en Christina Oud (afl. 51)

Anya Čonkić is medeoprichter van IMBY; een samenwerkingsverband dat mensen bij elkaar brengt en veilige ruimte creëert waar vluchtelingen samen met mensen uit de buurt kleinschalige activiteiten ondernemen, elkaar inspireren en steunen. Gevlucht uit voormalig Joegoslavië weet Anya uit eigen ervaring hoe het is om een nieuw leven op te moeten bouwen op een plek waar je niemand kent, de taal niet spreekt, niet werken mag, en alles wat je was moet loslaten. Mensen verbinden is haar kracht en passie. Deze 100 vrouwen dag is haar initiatief.

Christina Oud inspireert mensen te leven in verbinding, met elkaar, met de kosmos en met je authentieke zelf. Ze organiseert Yoga en transformatie retraites, ceremonies, psilocybinereizen en is Yoga docent bij bodysattva.nl.

De 100 vrouwen dag is het kado van Christina en Anya voor Marcel en de 100 vrouwen.

We hopen je te zien op zondag 23 juni!

Liefs van Marcel, Christina, Anya en team Huis Mus

Ps. Wil je alsjeblieft laten weten of je er wel of niet bij bent via de RSVP button? Dank je!

Podcast ‘De 100 vrouwen van Marcel’

Hartverwarmend, moedig, integer, liefdevol, aangrijpend, uitdagend, bevlogen, begaan. Leven inclusief alles. Inspirerende staaltjes medemenselijkheid.

De 100 vrouwen van Marcel is een podcast van acteur Marcel Musters. In deze podcast gaat hij in gesprek met honderd vrouwen uit zijn leven, elk met hun eigen unieke verhaal en achtergrond. Samen met podcastmakers Annick van Rinsum, Marnix van Wijk en schrijver/journalist Pablo Cabenda in gesprek met Hedy D’Ancona, mw. de Beer, Daria Birang, Aaf Brandt Corstius, Monic Hendrickx, Maryam Hassouni, Thekla Reuten, Adelheid Roosen Female Economy, Sanne Vogel e.v.a.

Luister ze hier allemaal.

De 100 vrouwen is een activiteit van collectief Huis Mus. Huis Mus collectief maakt ruimte voor nieuwe ont-moetingen en de ontwikkeling van nieuwe narratieven. Met makers en mogelijkmakers uit diverse hoeken van het culturele veld. Inzet is het stimuleren van creatief potentieel voor een ruimhartig solidair leefklimaat. Elkaar inspireren en supporten. Uitreiken voorbij bubbels en blinde vlekken. Ruimte maken binnen en buiten bestaande kaders en het proces de tijd geven. Open, moedig, solidair. Er is een nieuwe podcastreeks in de maak. En na de zomer gaan de Waarbenjij-sessies van start. Met Annick van Rinsum en Marcel Musters. En een aantal van de 100 vrouwen.

Translate »